Život u inovacijama: 10 zabavnih gedžeta koje preporučujemo ovog leta

Tekst: Eleven Eleven

Brzina kojom nam se serviraju inovacije u svetu tehnologije je zapanjujuća. Gedžeti su postali neizostavan deo modernog života svakog muškarca koji se na njih oslanja jer olakšavaju svakodnevicu.

Pažnju privlače noviteti koji objedinjuju aktuelne dizajnerske trendove sa dnevnim potrebama finalnog korisnika. Postoji toliko različitih aparata koji mogu da poboljšaju vaš život, a mi smo za vas izdvojili deset najatraktivnijih za ovo leto.

1. Form Smart Swim Goggles

Pametne naočare za ronjenje otkriće su za sve ljubitelje vodenih sportova a plivanje mogu učiniti još zabavnijim. Na interaktivnom displeju samih naočara imate uvid u distancu koju plivate, vreme, tempo, lični puls tokom plivanja kao i utrošene kalorije. 

Cena uređaja je oko 200$ i dostupan je na Amazonu.

2. Honor Magic VS

Povratak telefona na preklop možda nismo očekivali, no oni su tu već neko vreme. Hrabro zauzimaju tržište i to baš u svojoj updateovanoj verziji sa svim pratećim pametnim funkcijama. Honor Magic VS elegantnog je dizajna, sa ekranom od 7.9 inča i kamerom od 54MP a velika je prednost što je pristupačniji od konkurentnih telefona na tržištu.

Više o modelu saznajte na linku.

3. Philips Series 9000 Prestige Beard Trimmer

Ovaj trimer olakšaće vašu rutinu uređivanja brade i dovešće je do savršenstva. Lako se njime rukuje i zauzima malo prostora u kupatilu. Fantastičnu preciznost omogućavaju ugrađeni senozori i dinamički prilagođen motor što garantuje da će vaše brijanje biti besprekorno.

Trimer po ceni od 120£ možete poručiti na linku.

4. Sony Playstation 5

Gejmeri i svi zaljubljenici u različite video igrice znaju da je ovo jedna od najboljih konzola na tržištu. Naslednik PS4 koji pruža maksimalnu rezoluciju od 8K, daje kompletan ugođaj tokom igranja i vodi u novi svet uzbuđenja.

Konzole se mogu kupiti po ceni od 74.000 dinara pa naviše, a kompletan izbor istražite ovde.

5. Mr.Porter transparentni zvučnik

Maleni i kompaktni prenosivi zvučnik izrađen od kombinacije belog aluminijuma i kaljenog stakla u minimalističkom stilu, osmišljen je tako da omogući besprekoran zvuk i lagano povezivanje sa ostalim uređajima. Bilo da slušate muziku u prirodi ili udobnosti svog doma, Mr.Porter će se pokazati kao atraktivan saputnik vašeg dobrog raspoloženja.  

Cena je 450£, a o detaljnijim performansama informišite se ovde.

6. Therabody Theragun Prime

Ako vam kažemo da ovaj moćni masažni pištolj može da obriše sve upale mišića koju imate nakon napornih treninga, da li biste nam verovali? Theragun masažer korisnici vole jer ublažava bolove, poboljšava fleksibilnost i doprinosi relaksaciji. Koriste ga terapeuti, maseri, lekari a njegovi benefiti najbolja su preporuka.

Cena ovog uređaja kod nas je 35.280 dinara i možete ga poručiti ovde.

7. Garmin Quatix 6X Solar Titanium Smartwatch

Od momenta kada su se pojavili pametni satovi ne prestaju da nas intrigiraju dizajnom i funkcijama. Muževni Garmin satovi, neretko robusnog izgleda, naglašene izdržljivosti, popularni su među sportistima jer pružaju visoke performanse. Po čemu je model Quatix 6X Solar drugačiji od drugih? Osim što ima funkcije GPS, praćenje pulsa, sna, unosa tečnosti, izdržljivu bateriju, a sve to uz impresivan rad na solarni pogon, izuzetno je nosiv u uklopiv uz različite outfite.

Ovaj pametni sat košta oko 1.150$, a više o njemu saznajte ovde

8. Bose naočare sa integrisanim zvučnicima

 

Iskažite svoju autentičnost nošenjem retro modela naočara za sunce u koje je ugrađen par visoko kvalitetnih zvučnika za samo vašu playlistu. Iako je tržište preplavljeno bežičnim slušalicama, ovaj par naočara ipak se razlikuje a uz njega ćete moći da uživate u omiljenim pesmama i do tri sata u kontinuitetu.

Naočare možete kupiti po ceni od 292$ na ovom linku.

9. Renpho Head Massager

Užurbani život svakog modernog muškarca može biti praćen stresom i glavoboljom. Masaže daju instant rezultate u tom slučaju. Sada je poseban vid opuštanja dostupan uz električni masažer za glavu, sa zamenljivim nastavcima i više prilagodljivih funkcija kako bi vaš ugođaj bio potpun. Uz njega rešićete se insomnije, napetosti, glavobolje, a uređaj je vodootporan pa ga možete koristiti pod tušem.

Cena je 39£, a više o načinima primene saznajte na sajtu.

10. Oura ring

Ovaj nagrađivani pametni prsten nose mnoge poznate ličnosti, od Lensa Armstronga do princa Harija, a od plasiranja na tržište, prodat je u tri stotine hiljada primeraka. On je modernog dizajna, muževan i sjajna zamena za pametni sat. Ako se pitate zašto vam je potreban, reći ćemo da ima integrisanu tehnologiju koja meri srčane otkucaje, aktivnost spavanja, nivo kiseonika u krvi, telesnu temperaturu, izloženost stresu i još drugih parametara koji se tiču vašeg zdravlja.

Dostupan je po ceni od 299$ pa na više, a poručuje se na sajtu.

Današnji uređaji izgledom su mnogo ispred onih koje smo nekada gledali u naučno-fantastičnim filmovima. Proizvođači se nadmeću u kontinuitetu da plasiraju proizvod koji će biti dovoljno atraktivan kupcu. Među preporučenim gedžetima potražite one koji će zadovoljiti vaše estetske i funkcionalne kriterijume, i vodite se pravilom da vredi investirati u ono što nam olakšava i čini lepšim svakodnevni život.

Foto: Promo

POVEZANE VESTI