Transformišite svoj izgled: vodeći trendovi u frizurama za predstojeću sezonu

Tekst: Milena Veselinović

Sa nepredvidivim promenama kojima redovno svedočimo u modnoj industriji, transformišu se i aktuelne frizure donoseći nam nove načine da izrazimo svoju individualnost, karakter i stil.

Godina 2024. neće biti izuzetak – mnogo uzbudljivih trendova koji će vas inspirisati na eksperimentisanje čekaju na vas. Da li ste spremni za avanturu i izazove? Zaronite sa nama u svet frizura i otkrijte kako možete upgradeovati svoj izgled u predstojećoj sezoni.

Stručnjaci su rekli svoje

Francuski šik Jane Birkin: Šiške inspirisane ikoničnom Jane Birkin ne gube na popularnosti. One dodaju notu razigranosti i neformalnosti, čineći vaš izgled istovremeno elegantnim i opuštenim. Pogodne su za različite oblike lica, kao i gustine i dužine kose, pružajući brojne mogućnosti za stilizovanje. Ne zahtevaju posebno feniranje i lagane su za održavanje.

Mixi cut, savršena harmonija dugih i kratkih pramenova: Predstavlja kombinaciju dužina, stvarajući jedinstven i dinamičan harstyle koji će zaludeti svet. Mixi cut je idealan za one koji se ne mogu odlučiti između duge i kratke kose, pa žele da iskuse najbolje iz oba sveta.

Bob klasika koja se uvek vraća u varijacijama: Svojom jednostavnošću i sofisticiranošću, ponovo je u centru pažnje. Kratka, ravnomerno odsečena kosa ili sa blagim slojevima, bob je idealan za one koji žele modernu, ali timeless i šik frizuru. Savršen je za različite gustine i lako se održava, čineći ga praktičnim, ali i prefinjenim izborom koji možete nositi isfeniran na ravno ili na zavodljive talase.

Buzz cut i naglašena smelost: Rezervisan samo za one najhrabrije koji žele radikalnu promenu svog imidža. Više od frizure – ovo je način života i slika vaše autentične ličnosti. Kada je reč o pronalaženju vaše buzz verzije, klasičan metod je dobra polazna tačka. Frizeri obično skraćuju kosu na istu dužinu, stvarajući ravnomeran rez koji je lako održavati. Međutim, nema razloga da ga ne prilagodite svojim preferencijama i da upotpunite teksturu kose: bilo da je reč o postepenom skraćivanju, blajhanju, bojenju ili dodatku mikro šiški.

Natural girl: Prirodna tekstura kose, posebno kovrdžava, stavlja se u prvi plan. Sušenje bez upotrebe fena naglašava prirodne oblike i nesputani šarm volumena, dajući izgledu autentičnost i neformalnost. Koristite preparate za hidrataciju vlasi kako biste izbegli da dlaka deluje suvo i beživotno.

Preciznost i urbanost ravno sečenih šiški: Ovo je siguran potez koji nikada ne izlazi iz mode. Šiške pružaju preciznu, detaljnu i oštru formu, idealnu za one koji preferiraju definisan i smeo izraz.

Godina 2024. donosi nam raznolikost i inovacije. Od klasičnih look-ova inspirisanih Jane Birkin, preko neobičnih mixi cutova, do prirodnih kovrdža – izbor je ogroman. Izrazite hrabro svoju ličnost i poigrajte se promenama. Bilo da želite da one budu suptilne ili čeznete za potpunom transformacijom, ovi trendovi pružaju savršenu priliku da eksperimentišete i otkrijete novu verziju sebe.

Foto: Promo

POVEZANE VESTI