Novi jesenji trend na pomolu – Bubble bob frizura

Tekst: Milena Veselinović

Bubble bob nije samo frizura, već stilski statement. Njegova nežna i mekana forma pruža kosi mogućnost da oživi u vazdušastoj igri, dok istovremeno daje dozu klasične elegancije.

Ova frizura je poput vremeplova, uspevajući da savršeno premosti jaz između retro šarma i modernog izraza. Ako razmišljate kako bubble bob izgleda, setite se Natalie Portman u filmu Closer, ili Christy Turlington ’90ih godina. Taj volumen kose i bounce efekat – to je bubble bob magija.

Zašto se trendovi u frizurama menjaju?

Odgovor je jednostavan – inspiracija. Ona nam dolazi iz svih sfera života, a poznate ličnosti igraju ključnu ulogu u oblikovanju trendova. One su poput umetnica koje svojom kosom kreiraju žive slike. Da je ova frizura popularna i na našim prostorima, svedoči jedna od najuticajnijih devojaka u regionu, sinonim za eleganciju i ženstvenost, Erna Saljević, poznatija kao @divaisback. Damskog stila i odvažne energije, Erna moćno nosi ovaj stil i inspiriše nas da svakog dana prigrlimo sebe kao i da je ’’žena ženi drug’’.

Bubble bob trend u svetu

Mnogo je poznatih ličnosti sa svetske A scene rešilo da ove sezone isprati trendove. Od Zendaye, talentovane holivudske zvezde, koja je crvenim tepihom ponosno prošetala svoju verziju, prenoseći osećaj samopouzdanja i sofisticiranosti, preko pevačice Ciara, Kylie Jenner svojevremeno, do glavnog lica najnovije Charlotte Tilbury kampanje, modela Edna Rocha.

Bubble Bob je više od frizure. To je izjava. Izjava da ste spremni za promene, da se igrate modom i izražavate sebe svojim autentičnim stilom. I dok trendovi dolaze i odlaze, bubble bob će ostati tu – podsećajući nas da lepota leži u hrabrosti da budemo svoji.

Foto: Promo

POVEZANE VESTI