Šta znamo o Travis Kelce, zvezdi Superbowl takmičenja ?

Tekst: Milena Veselinović

Ljubitelji sporta poznaju ga kao talentovanog igrača američkog fudbala iz kluba Kansas City Chiefs, a oni koji malo više naginju praćenju medija i magazina, sigurno su čuli za njega kao dečka pevačice Taylor Swift.

On je talentovani igrač, voditelj podkasta, influenser, filantrop, aktivista, glumac, lice s naslovnice – on je Travis Kelce.

Zašto je tako interesantan javnosti?

Poznat je po svojim izuzetnim veštinama hvatanja i sposobnosti da izdejstvuje poene, pa je zahvaljujući svojoj prodornosti postao ključni igrač za Chiefs i jedan od najboljih tajt endova u NFL-u. Od kako je obelodanjeno da je u vezi sa poznatom pevačicom, ne prestaje da bude na meti tabloida. Ova veza intrigira, privlači pažnju javnosti, podiže tiraže kao i prodaju Travisovih dresova i karata na utakmicama. Na Instagramu ga prati preko 6 miliona ljudi, tako da, ruku na srce, ne možemo da kažemo da je uz svu popularnost očekivano da na bilo koji način prođe ispod radara. U NFL-u je srušio nekoliko rekorda, osvojio je brojne nagrade i priznanja, uključujući višestruke selekcije za Pro Bowl i All-Pro timove, a vlasnik je čak 3 Super Bowl-a, onih iz 2020, 2023. i 2024. Impresivno, zar ne?

Među najstilizovanijim muškarcima današnjice

Modni kritičari mu ne odolevaju, a svojom autentičnošću, ektravagantno-sportskim kombinacijama i hrabrosti da se igra materijalima i kombinuje dizajnere, Travis se izdvojio i skrenuo pažnju na sebe. Jedan je od najpoznatijih predstavnika sportskog fashion talasa zajedno sa LeBron Jamesom, Lewis Hamiltonom i Davidom Beckhamom. Bilo da nosi svoje Louis Vuitton kofere, ili je u dresu pripremljen za meč, on uspeva da zaseni konkurenciju ne samo svojim izvanrednim performansama na terenu, već i stilom i harizmom van njega. Susret sportske odlučnosti i originalnog modnog izražaja, stvaraju lik koja inspiriše. Svojim upečatljivim stilom oblačenja, lako tranzitira između sportskih patika u elegantne cipele i lepršave košulje, dokazavši da u isto vreme može biti i traženi sportista i modna ikona. Karakteriše ga smelo i inovativno oblačenje, sa dozom ležernosti ali često praćeno detaljima koji privlače pažnju – od živopisnih sakoa, do upečatljivih skupocenih satova. Kelce neustrašivo istražuje granice muške mode. On ne sledi trendove, već ih stvara.

Travis nije samo sportista – on je i celebrity fenomen

Granice između sporta, muzike, televizije, filma i zabave kod Travisa kao da ne postoje. On snima reklame, ali je i jedan od voditelja podkasta koji ima sa svojim bratom. Hrabro koristi svoj glas da pošalje mladima poruku da je u redu biti drugačiji i istrajati u svojim idejama. U svojoj karijeri pokrenuo je i neprofitnu organizaciju u rodnom gradu Klivlendu koja je posvećena socijalno ugroženoj omladini, sa ciljem da pomogne razvoj pravih vrednosti i podrži ih u talentima i kreiranju budućnosti. Na ovaj način daje izuzetan doprinos zajednici i pozitivno utiče na živote mladih ljudi, pružajući im priliku za razvoj i uspeh.

Travis je izvrstan primer kako sportska dostignuća, aktivizam i stil mogu ići ruku pod ruku, oblikujući svestranu ličnost koja inspiriše javnu scenu. Kao svojevrsni podsticaj da gradimo svoj put pažljivo, on podseća da je važno pratiti svoje strasti, biti hrabar i autentičan u onome što radiš, i uči nas kako biti šampion na utakmici ali i u životu.

Foto: Promo

POVEZANE VESTI