Longines master collection GMT, novi bezvremenski klasik

Tekst: Milena Veselinović

Kada švajcarska preciznost susretne vrhunsko majstorstvo inovacija, rezultat je nešto što prelazi granice običnog časovničarstva.

Longines, renomirani čuvar vremena, sa ponosom predstavlja najnoviju zvezdu svoje Master kolekcije – Longines Master Collection GMT u limitiranom izdanju. Ovaj novitet ne samo da odražava tradicionalne vrednosti brenda, već i uvodi dah svežine i modernosti.

Master kolekcija: zlatno doba elegancije

Longines Master serija, dom nekih od ikoničnih hronografa koje je luksuzna kuća satova kreirala, predstavlja savršen spoj izuzetnog inženjeringa i klasične estetike. Ova kolekcija, poznata po svojim zapanjujućim moonphase modelima, kalendarima i dijamantskim oznakama na brojčaniku, u svojim novim verzijama za 2024. godinu, ponovo se ističe, spajajući sofisticirani dizajn sa praktičnošću.

GMT Gold u limitiranoj seriji

Uvek diskretna, ali klasična i bezvremenska, Master kolekcija ponovno oživljava lansiranjem dva ekskluzivna sata koji odražavaju novi standard za raskoš. Dostupni u varijantama od 18-karatnog žutog i ružičastog zlata, oni osvajaju tržište sa dozom ekstravagancije i ekskluziviteta. Polirana kućišta, debljine svega 10,40mm, sa safirnim kristalima sa obe strane i vodootpornosti do 30m, čine ih savršenim izborom za svečane prilike. Lansirani u ograničenom izdanju od 500 komada po modelu, novi satovi su dostupni po ceni od 16.500 eura. Ove jedinstvene kreacije ne samo da predstavljaju vrhunac časovničarske umetnosti, već su i simbol statusa, elegancije i timeless stila.

Dizajn i karakteristike – savršenstvo u detaljima

Master Collection GMT odlikuju se prefinjenim brojčanicima sa rimskim brojevima u 18K žutom i roze zlatu, i leguri kućišta u identičnim nijansama. Ova klasična, ali dinamičnija estetika, u kombinaciji sa 24-časovnom skalom i crnom kazaljkom, odražava sofisticiranost i tradicionalne dekorativne tehnike. Unutar kućišta zaštićenog safirnim staklom i sa zadnje strane, nalazi se kalibar L844.5 sa automatskim navijanjem, ekskluzivan za Longines, sa anti-magnetnom silikonskom oprugom za dodatnu preciznost samog časovnika.

Sat kao neizostavni aksesoar – povratak klasičnoj lepoti

U godini koja je tek počela, pravo je vreme da unapredite svoj izgled i dodate notu prestiža svojoj svakodnevnici. Novi primerci Longines Master Collection GMT su lični izraz, stilski potpis koji prati svog vlasnika kroz sve trenutke života i savršeni saputnik koji svaki momenat podiže na viši nivo.

Foto: Promo

POVEZANE VESTI