Istraživali smo: Zašto Hollywood obožava Teslu

Tekst: Ivona Lekan

Tih, brz, elegantan i u potpunosti električan – na njegov kul dizajn i lude performanse ni Hollywood nije imun, a mi vam otkrivamo koje celebrities su se odlučile za uzbudljivu vožnju u Tesla automobilu.

Tesla nikada nije bio toliko neodoljiv i toliko popularan kao sada, a ukoliko ste pomislili da su jedini razlog brojne poznate ličnosti koje sve češće možemo videti na ulicama svetskih metropola u ovim elekričnim automobilima – varate se.

Novi Tesla Model 3 i šta ga čini posebnim?

Najnoviji Tesla modeli su značajno unapredjeni, a minimalistički dizajn koji odiše luksuzom, neverovatne tehničke karakteristike i električni motor sa ozbiljno produženom snagom, čine svaku Tesla vožnju jedinstvenim i veoma popularnim iskustvom koje je sve primamljivije.

U novom Modelu 3 imaćete priliku da se opustite u redizajniranom enterijeru, udobnim sedištima sa grejačima i zaboravite na benzinsku pumpu narednih 500 kilometara. Tehnologija bez premca, vrhunski materijali i dosta prostora da se ispružite, veliki su plus koji dolazi sa uzbudljivim i drugačijim automobilom koji bi zauvek mogao da vam promeni vaše mišljenje o vožnji.

Vrhunski audio sistem sa 14 zvučnika pružiće vam nesvakidašnji zvuk lako uporediv sa onim iz studija, a dva nezavisna motora poboljšanu redudantnost, minimalno održavanje i maksimalnu izdržljivost.

Elegantnija verzija uključuje i ekrane za putnike na zadnjim sedištima, a tu je i opcija autopilota koji omogućava vašem vozilu da samostalno upravlja, ubrzava i koči. Luksuzni minimalistički enterijer sa velikim touchscreen ekranom, opcijom istovremenog punjenja dva smart telefona i zadivljujući stakleni krov, samo su neke od neodoljivih karakteristika novog Modela 3.

Koje celebrities vole Teslu?

Od poznatih glumaca i glumica, preko pevača, pevačica i repera, Tesla je pravi miljenik holivudskih zvezda, a mi vam otkrivamo 10 najpoznatijih koje voze Teslu 2023. godine.

Justin Bieber

Titula jednog od najpopularnijih vlasnika Tesla automobila nesumnjivo pripada Justin Bieber-u. U garažu koja uključuje neke od najneobičnijih i najluksuznijih automobila, pevač parkira i Teslu.

Blake Lively

Slavna glumica i zvezda serije Gossip Girl ima zanimljivi vozni park koji pored Cadillac i Mini Morris automobila, uključuje i Tesla Model S u kome su je znatiželjni paparaci uslikali na ulicama Njujorka.

Ben Affleck

Glumac, režiser, scenarista i filantrop, jedan je od najponosnijih vlasnika popularnog električnog automobila, koji se i pored Bentley-a i Maybach-a, često odlučuje za svoj Tesla Model S.

Michelle Rodriguez

Fast & Furious i Avatar zvezda, takodje spada u grupu obožavalaca Tesla automobila. I ona se poput drugih holivudskih fanova odlučila da u svoj raznovrsni vozni park uvrsti Tesla Model S.

Jim Carrey

Od Mercedes-a, preko Porsche-a, pa sve do Tesle, kultni holivudski glumac uživa u automobilima, a njegov izbor u 2023. sve češće pada na ovaj poslednji.

Miley Cyrus

Poznata pevačica i strastvena kolekcionarka brzih automobila u svojoj garaži pored Tesla S Modela čuva i zanimljive četvorotočkaše kao što su Range Rover, Porsche, Maserati i Mercedes-Benz.

Will.I.Am

Reper, tekstopisac i frontmen grupe Black-Eyed Peas, takodje je veliki obožavalac ne samo Tesla, već i drugih neobičnih i brzih automobila. Poznat je po tome što poseduje nekoliko custom-made Tesli.

Cameron Diaz

Verovatno ste znali da je Cameron glumica koja se odlično snalazi kako u komedijama, tako i u romantičnim filmovima. Ali, da li ste znali da obožava i skupe automobile? Pored Porsche-a i Aston Martin-a, poseduje, naravno i Teslu.

Chris Evans

Pored harizmatičnosti i šarmantnog stila, ovaj glumac poznat je i po kolekciji jedinstevnih i kul automobila u koju nije odoleo da ne uvrsti i Tesla Model S.

Jeremy Renner

Njegove uloge u filmovima kao što su S.W.A.T. i The Hurt Locker su zadivljujuće, a isto možemo da kažemo i za njegovu garažu koja pored Tesla S Modela, uključuje Ferrari, Range Rover i Mercedes.

Foto: Promo

POVEZANE VESTI