Brend stvoren da nas zavede i inspiriše – Formidable je domaći label koji privlači pažnju

Tekst: Milena Veselinović

Osnovan 2022. motivisan energijom hrabre žene, sa željom da postavi nove temelje elegancije, Formidable donosi kreacije koje nisu samo komadi garderobe, već stav, modni izraz i način života.

U srcu glamuroznog Saint-Tropeza, mestu susreta mode i prestiža, Formidable predstavlja kolekciju haljina koje idealno oslikavaju duh ovog mondenskog mesta. Poznat po svom sofisticiranom dizajnu i vrhunskim materijalima, brend je sinonim za luksuz i stil na francuskoj rivijeri. Sve haljine pored Saint-Tropeza dostupne su i na USA tržištu, a takođe ih možete pronaći u radnji Koncept 45 u Kralja Petra 45, kao i online na njihovom sajtu.

Više od mode – filozofija slobode

Od momenta kada se pojavio, izazvao je reakcije publike – Formidable se želi, pamti i nosi, Formidable se živi. Naziv brenda potiče od reči ’’formidable’’, simboliše izuzetnost, i upravo takvu poruku sa sobom nosi dok vam daje samopouzdanje.

Haljine koje govore jezikom luksuza i elegancije – zavirite sa nama u Formidable univerzum 

A u kolekciji, trendi komadi u atraktivnim printovima koji se mogu nositi iz sezone u sezonu. Za oko nam je zapala maxi haljina Belinda, dubokog dekoltea, sa tankim bretelama, i smelim animal printom, koja savršeno ide uz telo i ističe figuru. Jedan od najtraženijih modela je Bony haljina koja dolazi u verziji iznad kolena, kao verziji do poda – nesvakidašnja neobična haljina koja će pristajati svim građama jer odlično naglašava struk i ramena. Nosite je na koktel party-ju sa prijateljicama, ili romantičnoj večeri na obali. Među najpopularnijim modelima je i neizbežna crna Sora haljina. Ona je zaista pravi piece of art, tanke bretele, upadljivi senzualni dekolte koji idealno akcentuje ženstvenost i krhkost siluete, strukirana i duga do poda – savršeno se kombinuju sa vintage garderobom, statement komadima nakita, ali i modernim aksesoarima ako želite fashion piece with a twist.

Formidable ne diktira pravila, on nas oslobađa od istih

Ove kreacije izrađene od prijatnih materijala su udobne, namenjene da naglase ono najbolje na vama, da vas zavedu i oslobode naglašavajući prirodnu lepotu. Ovo je brend namenjen hrabrima koji žele da se istaknu u moru jednoličnosti, da pokrenu modnu revoluciju i osećaju se posebno jer su talas promena.

Sve kreacije brenda Formidable možete pronaći u Koncept 45 store-u, online kao i u radnji u ulici Kralja Petra 45.

Foto: Formidable, @uvek_prisutan

POVEZANE VESTI