Između trača i realnosti – Može li Aaron Taylor-Johnson biti sledeći James Bond kojeg ćemo gledati uskoro?

Tekst: Jovana Ristić

Od 2021. kada je Daniel Craig stavio tačku na svoje učešće u snimanju serijala o James Bondu filmom ’’No Time to Die’’, aktuelna tema među ljubiteljima špijunskih trilera je pitanje – ko će biti sledeći agent 007. Nagađanja su dostigla svoj vrhunac, u ringu su Henry Cavill, Tom Hardy, Aaron Taylor-Johnson, ali se pokreću i pitanja o tome da li je pravi trenutak da tajni agend Bond bude žena? Možda prvi crni Bond? Ostaje da vidimo. Za sada, ako je suditi prema brojnim naslovima u inostranim medijima, prednjači glumac Aaron Taylor-Johnson.

Tračevi i kladionice

Najnovije informacije govore u prilog tome da je Aaron na vrhu liste favorita za preuzimanje ove legendarne uloge. Kladionice su ga smestile iznad drugih kandidata među kojima su i Idris Elba, James Norton i Regé-Jean Page. Pojedini članci tvrde da je navodno Taylor-Johnson imao uspešan sastanak sa producentkinjom Bond franšize, Barbarom Broccoli, ali još uvek nije javno komentarisao ove glasine. Međutim, činjenica da ih nije ni demantovao, nekima je dovoljan razlog da dodatno podgreju spekulacije.

Ko je Aaron Taylor-Johnson?

Proslavio se kao tinejdž glumac u ostvarenju ’’Nowhere Boy’’, da bi kasnije stekao veću slavu ulogom u superherojskoj franšizi ’’Kick-Ass’’. Njegova karijera je od tada u usponu, sa ulogama u Marvelovim filmovima, uključujući nadolazeći ’’Kraven the Hunter’’. U filmu ’’Tenet’’, Christophera Nolana, Taylor-Johnson je pokazao svoj talenat za akcione i špijunske scene, što ga čini idealnim kandidatom za ulogu agenta 007.

Do danas je snimljeno preko 20 filmova u okviru James Bond serijala, a u ulozi najpoznatijeg britanskog agenta, šmekera, zavodnika, genijalca našlo se sedam glumaca među kojima i Sean Connery, Timothy Dalton, Roger Moore i Pierce Brosnan. Iako kruže brojne glasine, još uvek nema formalne potvrde ko je njihov naslednik koji će se pridružiti ovom proslavljenom spisku.

Ko god bude bio izabran, sigurni smo da će novi film u serijalu koji volimo da gledamo, nastaviti tradiciju sjajnih ostvarenja u čijim uzbudljivim avanturama uživamo svim srcem već više od pola veka.

Foto: Promo

POVEZANE VESTI