Modern Muse Chronicles – nova kolekcija domaće dizajnerke Tijane Žunić

Tekst: Milena Veselinović

Intimno pismo ženi koja sa lakoćom spaja smelost sa modernom gracioznošću – Tijana Žunić.

Stvorena iz ljubavi prema klasičnim formama koje ističu žensku siluetu, sa željom da se svaki komad nosi sa dozom autentične samouverenosti i nepokolebljivog samopouzdanja, kolekcija je inspirisana ženama koje ne pristaju na kompromise. Namenjena je ženama koje danju dominiraju poslovnim svetom, a noću blistaju u mini ili dugim haljinama sa stilizovanim detaljima koji naglašavaju njihovu hrabrost i ljubav prema modi.

Sinonim za savremenu ženstvenost i nesputanu eleganciju

Kolekcija obuhvata klasične komade po kojima su modeli Tijane Žunić prepoznatljivi, ali sa savremenim obrtom. Primetni su atraktivni detalji poput dubljih oštrih izreza, šik korseta koji akcentuju dekolte, suknje, maksi haljina i šarmantnog kariranog printa. Dominira crvena boja, srećemo je u zavodljivim mini i maksi haljinama, ali ima i crne, bele, plave, ciklama i roze boje. Pažnju nam je privuklo perfektno ukrojeno odelo, timeless dizajna, sa strukiranim sakoom i udobnim pantalonama koje odišu prefinjenošću. Svi elementi su usklađeni u simfoniju kreiranu za ženu koja želi da privlači poglede i ispriča svoju priču svakim korakom. Više od odeće, ovo je oda samopouzdanju, eleganciji i hrabrosti.
Modern Muse Chronicles kolekcija objedinjuje doživljaj komfornih krojeva i višegodišnjeg iskustva. Svaki komad je pažljivo dizajniran kako bi preneo osećaj slobode i samopouzdanja, ističući vašu ženstvenost na jedinstven način.

Photo: Danilo & Sharon
Models: Milica R, Anka M
Makeup: Ena Jović
Hair: Dalibor Vrtina
Style: Petra Leskovac

Foto: Promo

POVEZANE VESTI