Elevacija doma: sveće koje transformišu vaš prostor

Tekst: Milena Veselinović

Dekoracija, ali i nosilac atmosfere, emocija i sećanja – mirisne sveće oplemenjuju naš dom.

Kroz kaleidoskop mirisa, luksuzni primerci kreiraju oazu mira i stila, transformišući svaki prostor u utočište za dušu i čula. 11:11 vam donosi jedinstvenu selekciju sveća koje su više od izvora svetlosti – one su umetnost, strast i prestiž u jednom.

Izbor koji oduševljava

Le Labo Santal 26: simbol je sofisticiranosti. Toplog, blago kožnog mirisa pomešanog sa zadimljenim umirujućim drvenastim notama, predstavlja savršenstvo jednostavnosti i elegancije. Santal 26 je poput tajanstvenog putovanja kroz guste šume, gde svaki dah otkriva nove slojeve dubine i bogatstva. Cena sveće je 8.820 dinara a može da gori u prostoru oko 60 sati. Maison Margiela Replica Beach Vibes: poziva na beskrajno uživanje u lepotama plaže i soli u vazduhu. Beach Vibes je kao oluja emocija, pruža osećaj slobode i neograničenih mogućnosti, evocirajući uspomene na sunčane dane provedene na obali. Za cenu od oko 70$ dobićete idealnu kombinaciju nota ylang ylang, bergamota i kokosovog mleka. Byredo Bibliothèque: otvara vrata tajne biblioteke pune starih knjiga. Njene note breskve, šljive i vanile mešaju se sa mirisom kože i ljubičica, pružajući duboko i introspektivno iskustvo koje podseća na tišinu i mudrost drevnih prostora. Dostupna je u Metropoliten parfimeriji i online za 8.820 dinara. Jo Malone Wood Sage & Sea Salt: donosi esenciju divljeg engleskog obalnog pejzaža. Mirisne note žalfije pomešane sa morskom soli prepliću se sa svežinom vetra, pružajući osećaj slobode, avanture i neistraženih horizonta. Jo Malone proizvode možete kupiti u Fabu Spot parfimeriji u Beogradu.

Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540: mirisni ekvivalent dragocenom i popularnom parfemu, sa svetlucavim notama jasmina, šafrana i kedra, oduševiće fanove koji vole istu kombinaciju u parfemskoj verziji. Baccarat Rouge je nalik dragulju koji osvetljava i oplemenjuje svaki prostor, ostavljajući trag nezaboravnog luksuza i raskoši. Diptyque Baies: kombinuje svežinu crnih ribizli i ružinog cveta, stvarajući neodoljivu aromu koja podseća na prve dane proleća. Ova sveća je poziv na buđenje, novi početak, i beskonačnu lepotu trenutka. Možete je pronaći u nekoliko različitih veličina, a cena se kreće od 4.790 dinara pa na više. Diptyque 34 Boulevard Saint Germain: omaž je legendarnoj adresi u Parizu, mestu gde je sve počelo. Kreirana je povodom pedesetog rođendana brenda, inspirisana adresom gde je otvorena prva radnja. Ova sveća sadrži bogatstvo mirisa koji su definisali Diptyque: drvo, začine, cvetove i zelene note, stvarajući slojevitu i kompleksnu olfaktornu simfoniju. Postoji i large verzija ove sveće od preko kilograma koja se može kupiti po ceni od 40.950 dinara, u Metropoliten parfimeriji i online.

Znatno više od estetskog dodatka, mirišljave sveće su putovanje kroz vreme i prostor, alat za kreiranje atmosfere i izraz ličnog stila. One predstavljaju suptilan, ali moćan način izražavanja sebe i ličnih emocija, čineći naš životni prostor autentičnim i jedinstvenim.

Foto: Promo

POVEZANE VESTI