Droplette, omiljena sprava Holivuda za negu kože

Tekst: Milena Veselinović

Da li ste ikada poželeli da postoji način koji će vam omogućiti da odmah transformišete svoju kožu na bolje? 

Vaša želja je upravo postala stvarnost. Upoznajte Droplette, aparat za negu koji je osvojio srca poznatih ličnosti ali i stručnjaka iz industrije lepote širom sveta.

Šta je to što čini ovaj uređaj toliko posebnim?

Droplette univerzum

Zamislite svet u kojem su ožiljci, bore i problematična koža prošlost i to bez potrebe za skupim i bolnim estetskim procedurama. Upravo to obećava ovaj uređaj koji omogućava da se na specifičan način borimo protiv starenja i nesavršenosti, bez upotrebe igala i pojave iritacija. Nastao je udruženim snagama dve talentovane hemijske inženjerke Madhavi Gavini i Rathi Srinivas, koje su svoje znanje i iskustvo pretočile u inovativnu spravicu koji tretira različita dermatološka stanja.

Droplette je uređaj koji se oslanja na pionirsku mikrofluidičku tehnologiju. Šta to u stvari znači? Long story short, on pretvara aktivne sastojke u mikro-maglu koju unosi u kožu putem aerosola velike brzine. Ovaj postupak omogućava dublju penetraciju aktivnih sastojaka u epidermis (prodire 20 puta dublje od obične kreme za lice), donoseći brže i efikasnije rezultate nego što to mogu tradicionalne kreme i serumi. Efikasniji je čak od 90% njih. Zaboravite igle, rizike od krvarenja i iritacija, ova ’’beskontaktna’’ kapljica dizajnirana za kućnu upotrebu menja pogled na selfcare i put je ka vašoj personalizovanoj antiejdžing nezi.

Tri opcije kapsula

Uz Droplette dolaze tri vrste kapsula za različite potrebe. Tu su 10% kolagen kapsule namenjene ishrani i vraćanju elastičnosti, 0.15% retinol kapsule za antiejdžing efekat, i 8% glikolne kapsule za ujednačavanje tena i uklanjanje hiperpigmentacija i nesavršenosti. Korišćenje Droplette je neverovatno jednostavno. Nakon što postavite kapsulu sa željenim sastojcima, aktivirajte gedžet i kružnim pokretima prelazite preko celog lica dok oblak pare utiskuje sastojke u vašu kožu. Tretman traje svega nekoliko minuta, čineći ga idealnim za one koji nemaju previše vremena na raspolaganju koje bi posvetili skincare rutini.

Droplette vlada Holivudom a sada stiže i pojačanje

Ispostavilo se da nije samo revolucionarna tehnologija ono što stoji iza uspeha uređaja. Poznate ličnosti poput Gwyneth Paltrow, Brooke Shields, Kim Kardashian već su izrazile svoje oduševljenje ovim proizvodom i doprinele formiranju hajpa oko njega. Nedavno je na tržištu dostupan i Droplette 2, unapređena verzija sa poboljšanim funkcijama. Jedna od njih je povezivanje sa aplikacijom koja omogućava kompletnu personalizaciju tretmana i prilagođavanje istog prema potrebama korisnika.

Šta dobijamo uz Droplette?

Lepšu kožu, u svakom mogućem smislu. Benefiti su višestruki, od dubljeg prodiranja svih hranljivih sastojaka, preko mogućnosti prilagođavanja tretmana različitim tipovima kože, visokog nivoa personalizacije, do brzo vidljivih rezultata koji će biti zapanjujući.

Droplette nije samo još jedan novitet na tržištu, već revolucija u načinu na koji razmišljamo o nezi. Ovaj naizgled mali, ali izuzetno potentni beauty gedžet pruža konkretna, brza i naučno potvrđena rešenja. U eri kada je brzina jednako važna kao i efikasnost, Droplette pruža oboje, uz pridodatu eleganciju i personalizaciju. Naučno inovativan, kulturološki relevantan i estetski zadovoljavajući, Droplette je više od proizvoda – to je filozofija nege za 21. vek. Uređaj možete poručiti na Amazonu a više o njemu istražite ovde.

Foto: Promo

POVEZANE VESTI