Vikendarenje – spremni smo za festival muzike, obilazak planine, kao i gastronomske delicije grada

Priredila: Jelena Milovanović

Shop until you drop – Ines Atelier

Lokacija: Zmaja od Noćaja 1, Beograd

U Beogradu, Ines Atelier dizajnerke Ines Janković nudi jedinstvenu priliku da istražite staru kolekciju po sniženim cenama, omogućavajući vam da pronađete stylish komade koji su istovremeno sofisticirani i bezvremenski. Ovaj atelje, poznat po prefinjenim krojevima i kvalitetnim materijalima, pruža savršeno okruženje za ljubitelje mode koji žele investirati u jedinstven i autentičan dizajn. Posetite Ines Atelier na adresi Zmaja od Noćaja 1 i osvežite svoj stil komadima koji odolevaju vremenu!

Ultimate wellness experience – Viceroy Kopaonik

Lokacija: Kopaonik

Hedonizam se neguje u Viceroy hotelu na Kopaoniku, gde luksuz susreće prirodu, a svaki trenutak pruža priliku za opuštanje i negu. Ovaj savremeni hotel nudi vrhunski spa centar, savršeno mesto za relaksaciju i uživanje u wellness tretmanima inspirisanim prirodom. Provedite dan istražujući prelepe planinske staze, a noći u udobnosti i toplini planiskog ambijenta, dok se okruženi spektakularnim pejzažima pripremate za novi dan na najlepšoj planini Srbije.

Back to the future – portal Gaming World

Lokacija: Trg Nikole Pašića 5, Beograd

Otkrijte uzbudljivi svet portala Gaming World u Beogradu, gde se digitalna avantura susreće sa interaktivnim iskustvima koja oduševljavaju sve generacije. Provedite vikend uronjeni u fascinantne igre, zapanjujuće virtuelno okruženje i nezaboravne trenutke s prijateljima koji će vas podstaknuti na zajedničko istraživanje. Iskusite energiju i uzbuđenje savremenog gejminga, dok kreirate uspomene koje će trajati zauvek!

Gastro iskustvo servirano sa stilom – Gola Leđa

Lokacija: Vuka Karadžića 12, Beograd

U Beogradu, Gola Leđa nudi neponovljivo gastro iskustvo koje obogaćuje čula svakog posetioca. Ovaj restoran se ponosi kreativnim jelovnikom koji kombinuje lokalne sastojke sa savremenim tehnikama pripreme, sve to u atmosferi koja odiše stilom i sofisticiranošću. Pozivamo vas da zaronite u svet jedinstvenih ukusa i uživate u kulinarskom putovanju koje će vas inspirisati da otkrijete nove dimenzije uživanja u hrani.

Take me to the fest

Changeover Festival predstavlja savršen spoj muzike, umetnosti i zajedništva, pružajući posetiocima nezaboravno iskustvo koje obuhvata sve aspekte savremene kulture. Ovaj festival, koji se održava od 9. do 12. oktobra, donosi vibraciju koja će obeležiti Beograd i Novi Sad, nudeći raznovrsne žanrove koji će zadovoljiti svakog ljubitelja umetnosti. Festival okuplja izvanredne izvođače poput Astrid Sone, Belgrado, The Empire Line, Gnod, Nuha Ruby Ra, Baba Ali, Tot Onyx, Melted i mnoge druge, koji će zabavljati publiku u popularnim gradskim klubovima poput KC Grada, Guvernante, Zapa Baze, Dima, Elektropionira, Karmakome, Krokodilov centra… Ne propustite priliku da doživite pravi duh urbane scene, i muzičko iskustvo koje će vas inspirisati i podstaći na uživanje u ritmu koji pokreće grad!

POVEZANE VESTI