Vikendarenje – Inspiracija na delu, autentična gostoljubivost i audio-vizuelni spektakl kojem ćemo prisustvovati

Priredila: Jelena Milovanović

Make it sweet – Poslastičarnica Šuma

Simina 22a, Beograd

Ako tražite mesto gde možete maksimalno uživati u slatkišima bez griže savesti, poslastičarnica Šuma u Beogradu je savršen izbor. Ova oaza zdravih poslastica nudi bogat izbor prirodnih, veganskih i bezglutenskih slatkiša, savršenih za sve koji žele uživati u fantastičnim kolačima. Ambijent je prijatan i miran, idealan za uživanje u kafi, čaju ili ukusnom dezertu u društvu prijatelja ili porodice. Nalazi se u samom srcu grada, osoblje je ljubazno i uvek spremno da preporuči najnovije specijalitete. Idealno mesto za vikend uživanje i trenutke mira.
Instagram: @poslasticarnicasuma

Inspirišite se – Muzej Nikole Tesle

Krunska 51, Beograd

Vikend poseta Muzeju Nikole Tesle u Beogradu je savršena prilika za inspiraciju i otkrivanje genijalnog uma koji je oblikovao svet kakav danas poznajemo. Kroz fascinantne eksponate, originalne Tesline izume i njegovu ličnu zaostavštinu, možete dublje zaroniti u svet nauke, inovacija i vizionarskih ideja. Muzej pruža interaktivno iskustvo koje budi radoznalost i podstiče kreativno razmišljanje, čineći ga idealnim mestom za svakoga ko želi da vikend provede na edukativan, ali i motivišući način.
Web strana: Музеј Николе Тесле (tesla-museum.org)

Unesi samo dobre zvuke u dom – Bang and Olufsen

Cara Lazara 11, Beograd

Ukoliko želite dom da transformišete u pravu čulnu oazu, poseta Bang & Olufsen salonu u Beogradu tokom vikenda je pravi korak. Ovaj prestižni brend poznat je po besprekornom dizajnu i izvanrednom kvalitetu zvuka, nudeći rešenja koja će tvoj prostor pretvoriti u prostor audiovizuelnog uživanja. U salonu možete isprobati najnoviju tehnologiju i dobiti stručne savete o tome kako najbolje uskladiti tehniku sa svojim stilom života. Idealna prilika za ljubitelje savršenog zvuka i estetike.

Autentična srpska gostoljubivost – Zornića kuća

Živorada Jankovića 13, 11460 Baćevac, Beograd

Vikend izlet do Zornića kuće, smeštene u prelepom okruženju blizu Beograda, pruža savršen beg u prirodu i beg u toplo etno iskustvo. Ovaj domaćinski kompleks spaja tradiciju i udobnost, nudeći ukusna domaća jela, prirodan ambijent i opuštajuću atmosferu. Zornića kuća je idealno mesto za relaksaciju uz porodicu ili prijatelje, gde možete uživati u šetnjama, domaćim specijalitetima i autentičnoj srpskoj gostoljubivosti. To je prava vikend destinacija za ljubitelje prirode, kulture i dobrog ukusa.
Web strana: Zornića Kuća (zornicakuca.rs)
Instagram: @zornicakuca

Audio-vizuelni spektakl Kasablanca

Luka Beograd, subota 7.septembar 18-01h

Vikend poseta nastupa dance dua Kasablanca u Beogradu pruža jedinstveno iskustvo koje spaja elektronsku muziku i hipnotišuće vizuelne efekte. Njihov prepoznatljiv stil, koji kombinuje retro synthwave sa modernim elektronskim ritmovima, stvara nezaboravnu atmosferu za sve ljubitelje inovativnog performansa. Nastup obećava energiju, emocije i spektakularan vizuelni spektakl koji će ti pružiti potpuno uranjanje u svet muzike i svetla. Idealna prilika da vikend pretvoriš u nezaboravno iskustvo koje inspiriše i pokreće.

Foto: Instagram

POVEZANE VESTI