Nastavak priče – Šta nas čeka u trećoj sezoni serije ’’And Just Like That’’ koja se upravo snima u Njujorku

Tekst: Marija Mladenović

Kao što ljubitelji serije ’’Sex and the City’’ već znaju, nastavak pod imenom ’’And Just Like That’’ se ovih dana snima, a očekivanja su velika, naročito nakon uzbudljivog završetka prethodne sezone.

U nastavku otkrivamo šta nas sve potencijalno čeka u novim epizodama i kad možemo očekivati premijeru.

Treća sezona be like…

Prethodni ciklus ostavio je nekoliko otvorenih pitanja, Carrie Bradshaw je napustila svoj voljeni stan i zbližila se sa bivšim verenikom Aidanom. Treća sezona baviće se izazovima koje ova veza nosi sa sobom, i promenama kroz koje Carrie prolazi. Kako je sama Sara Jessica Parker izjavila, Carrie je na prekretnici svog života gde shvata da je vreme da se posveti onoj osobi koja želi da postane. Aidan će zasigurno odigrati veliku ulogu u ovom poduhvatu, a budući da mu ovoga puta Mr. Big ne stoji kao prepreka, držimo palčeve da mu pođe za rukom da očuva vezu sa Carrie. 

Miranda Hobbes je u drugoj sezoni uspela da postigne mir sa svojim bivšim parnerima Steveom i Che, dok se Charlotte vratila na posao i ponovo uspotavila ravnotežu u svom domu i braku. Treća sezona će dodatno razvijati ove likove i njihove priče, a možda ćemo svedočiti i novim aferama. 

Koje nove likove možemo očekivati u predstojećoj sezoni – hoće li se vratiti Samantha Jones?

Najavljeno je da će se u seriji pojaviti Mehcad Brooks, Jonathan Cake i Logan Marshall-Green. Brooks i Cake će igrati nove uloge koje će doneti svežinu, dok će Marshall-Green imaju značajnu interakciju sa Carrie. Takođe, komičarka Rosie O’Donnell sa svojim pratiocima na Instagramu je podelila vest da će igrati ulogu Mary, a u stalnu postavku ulaze i Sebastiano Pigazzi i Dolly Wells, kao nova Mirandina prijateljica. Na oduševljenje nekih fanova koji nisu gajili posebne simpatije, u seriji se više neće pojavljivati Sara Ramirez u ulozi Mirandine partnerke Che. Jedno od najuzbudljivijih pitanja koje se nameće je hoće li se vratiti na male ekrane i čuvena Samantha Jones. Iako je u prethodnom serijalu imala kratko pojavljivanje, povratak u treću sezonu je malo verovatan. Kim Catrall je najavila da je njeno učešće u prethodnoj sezoni bio rođendanski poklon obožavaocima povodom 25. godišnjice serije ’’Sex and the City’’.

Zbog štrajkova scenarista i glumaca u Holivudu, rad na trećoj sezoni je dugo odlagan, ipak stvari su se promenile na bolje za obožavaoce. U maju 2024. Sarah Jessica Parker je primećena kako snima scene na ulicama Njujorka, a emitovanje naredne sezone planirano je za 2025. godinu.

Foto: Promo

POVEZANE VESTI