Vikendarenje – Leto je na Ada Bojani, evo predloga kako da se zabavite na moru

Priredila: Jelena Milovanović

Party – Vuk Vukosavljević

Playa Maria, Ada Bojana, 85360 Ulcinj, Crna Gora

Jedan od omiljenih regionalnih DJ-eva ovog vikenda nas uvodi u letnju sezonu na Adi Bojani. Playa Marija važi za najatraktivniji ambijent na primorju, a uz zvuke dobre muzike, fantastične koktele i sjajnu gastronomsku ponudu, sigurni smo da ćete iskusiti samo delić atmosfere koju leto pred nama nosi.

Keep moving – Kiteloop Club

New summer – new you! Ukoliko do sada niste naučili kitesurf, zar leto nije prilika da naučite novu veštinu koja sa sobom nosi adrenalin, brzinu, osećaj slobode, more, nestvarne zalaske… A mi ne znamo bolje mesto za tako nešto od Kiteloop kitesurf kluba!

Eat like local – Restoran Miško

Najstariji restoran na Bojani nudi orginalno gastronomsko iskustvo sa ovih prostora. Riblji specijaliteti u autentičnom ambijentu jedan su od razloga zašto se stalno vraćamo ovoj destinaciji. Ovog leta zaboravite na brojenje kalorija – nego se prepustite uživanju.

Meet me at the beach – Dolcinium

Ovo je jedno od onih nezaobilaznih mesta o kojima redovno čujete od svakog ko je posetio Adu Bojanu. A utisci su isti – najlepša plaža, nezaboravan provod, vrhunsko gastronomsko iskustvo…Dolcinijum polako dobija status kultnog mesta na Jadranu!

Ride into sunset – Džokej klub Urošević

Koliko puta ste želeli da se prepustite lepotama klišea i odjašete u zalazak sunca? Ada je poznata po svojim zalascima, a vreme je da ih doživite na jedan novi način. Iznajmite konja i prepustite se čarima klišea, tako što ćete im dati dozu ličnog. Mi preporučujemo džokej klub Urošević.

POVEZANE VESTI