11:11 istražuje – koji nas beauty trendovi očekuju u 2024.

Tekst: Milena Veselinović

Dok modni svet uvek ima svoje sveže trendove, 2024. godina donosi novu eru u beauty industriju, gde se tradicionalno susreće sa futurističkim.

Ove godine, pozivamo vas da zavirite u svet lepote koji će vas inspirisati da eksperimentišete, istražujete posebne palete boja, ali i preispitate vašu svakodnevnu rutinu. Spremite se za eksploziju nijansi, inovativne formule i minimalistički pristup koji će preobraziti vaš izgled i osećaj.

Proteini i peptidi u skincare proizvodima: Aktuelni trend u nezi kože su peptidi i proteini, ključni sastojci koji obećavaju revolucionarne promene u našoj rutini. Ove komponente sve ćemo češće sretati u novitetima koji se spremaju da preplave tržište. Njihova uloga je da stimulišu kolagen i elastin, čineći kožu zdravijom i otpornijom. Očekujte formulacije koje će pružiti efekte slične botoxu, samo bez dodira igala. Maskare u boji:  Zaboravite na klasičnu crnu maskaru i prihvatite atraktivne maskare u boji! U 2024. godini na policama ćemo viđati proizvode u tonovima od kobaltno plave do smeđe, koje će vašim očima otkriti novu dimenziju. Ovo je savršen način da dodate dašak smelosti vašem makeup look-u, a da pritom ostatak lica zadrži prirodan izgled. 11:11 izbor su Charlotte Tilbury Pillow Talk Push-Up Lashes, Dior The Diorshow Pump ’N’ Volume, Lip Bar Big Timer Volumizing. Skin streaming – minimalizam u nezi: Ovaj koncept koji promoviše pojednostavljenu negu kože, smanjuje rutinu na tri do četiri esencijalna proizvoda. Ovo je idealno za one koji žele da uštede vreme i novac, a istovremeno izbegavaju preteranu upotrebu aktivnih sastojaka koja ponekad može da preoptereti kožu. Ombré all around – lepota gradijenta: Ombré avantura se vraća na velika vrata i to ne prati samo vašu frizuru, već i usne i nokte. Ovaj trend pruža sofisticiran, ali istovremeno i opušten izgled, savršen za one koji žele da istaknu svoju individualnost. Boja sezone – breskvasti Pantone: 2024. godina donosi drugačije, svežije peach nijanse koje će upgradeovati vaš dnevni makeup dinamičnom pop energijom. Breskvasti tonovi će biti dominantni, od sjajnih ruževa do nijansi senki, pružajući toplu i prirodnu notu vašem licu. Obratite pažnju na Too Faced Just Peachy Matte paletu senki, ali i Milk Makeup Lip + Cheek Cream rumenilo i stik za usne. 

Odvažne voćkaste boje i skincare minimalizam

Ove godine, beauty industrija se usredsređuje na inovacije koje promovišu individualnost, zdravlje i praktičnost. Bilo da eksperimentišete sa bojama ili prigrlite minimalizam u nezi, 2024. je godina namenjena tome da istražite i pronađete šta vam najviše odgovara. Otkrijte unapređenu dimenziju lepote i zablistajte u svom punom sjaju!

Foto: Promo

POVEZANE VESTI