11:11 beauty radar: advent kalendari koji su nam privukli pažnju

Tekst: Milena Veselinović

Iščekivana sezona darivanja se brzo približava.

Došlo je vreme da sastavite svoju listu želja, proverite je dva puta i s radošću započnete odbrojavanje. Ako tražite drugačiji i svečaniji pristup poklanjanju, advent kalendari sa kozmetikom nude savršen način da oduševite prave zaljubljenike u beauty proizvode.

Let’s go advent

Atraktivnost ove vrste poklona ne leži samo u prelepom dizajnu koji budi uzbuđenje. Zahvaljujući kreativnosti omiljenih brendova i dozi praznične magije, ovi kalendari postaju privlačniji svake godine. Sada su prave riznice koje kriju i prezanimljive minijaturne verzije najpoželjnijih proizvoda za šminku, negu kože, parfeme, aksesoare i još mnogo toga.

Zašto odabrati ovakav poklon?

Zašto ne! Dopustite da podelimo sa vama tajnu – najbolji advent kalendari već godinama spašavaju one koji traže savršeni poklon. Osim full size nude i putne verzije proizvoda, a vrednost paketa često premašuje cenu koju ćete platiti. Osim što će obradovati vaše prijatelje ili članove porodice, ovi kalendari su veoma isplativi.

Ekskluzivni advent kalendari popularnih brendova Dyptique, Sisley, Jo Malone, YSL, su uvek na vrhu naše liste za kupovinu jer nude širok spektar kozmetike koji će obradovati svakog ljubitelja lepote. S obzirom na to da se praznici približavaju, preporučujemo da što pre napravite izbor jer je nepisano pravilo da se ove male beauty riznice brzo rasprodaju.

U nastavku predstavljamo listu naših favorita i izazivamo vas da odaberete nešto i za sebe.

Foto: Promo

POVEZANE VESTI