Zvuk Lamborghini-ja: Master & Dynamic MW65 bežične slušalice

Tekst: Ivona Lekan

Smeo Lamborghini dizajn i izuzetna Master & Dynamic akustika. Predstavljamo vam najsofisticiranije bežične slušalice uz koje nećete ostati nezapaženi.

Moćne, luksuzne i elegantne. Master & Dynamic for Automobili Lamborghini kolekcija bežičnih slušalica jedna je od onih gedžeta u koje ne možete a da ne pogledate dva puta. Savršeno dizajnirani detalji od jagnjeće kože, eloksiranog aluminijuma, magnezijuma i sjajne tehničke karakteristike, čine ovaj dodatak ne samo lepim, već i kvalitetnim ulaganjem.

Besprekoran dizajn i sjajne tehničke karakteristike

MW65 su aktivne bežične slušalice za poništavanje buke, koje mogu biti vrhunski pratilac u vašim svakodnevnim aktivnostima, ali i odličan saputnik na dugim putovanjima.

Tehničke karakteristike poput izuzetne laganosti, prilagođenih drajvera od berilijuma od 40 mm, baterija koja traje do 24 sata (sa opcionim kablom za produženje vremena slušanja) i dva režima tehnologije aktivnog poništavanja buke za proizvodnju izuzetne akustike u bilo kom okruženju, čine ove slušalice luksuznim gedžetom sa izuzetnim kvalitetom zvuka.

Master & Dynamic for Automobili Lamborghini kolekcija sastoji se od četiri modela:

Active Noise-Cancelling Wireless Headphones MW65 dolazi u srebrno/sivo/žutoj, crno/crno/sivoj, crno/crno/žutoj i crno/crno/Mantis zelenoj varijanti i predstavlja najsofisticiraniji Master & Dynamic model.

Active Noise-Cancelling Wireless MW75 dolazi u crnoj/belo/sivoj varijanti, izrađen od laganog eloksiranog aluminijuma i jagnjeće kože, poseduje tri ANC režima uključujući adaptivno poništavanje buke, bateriju koja traje do 32 sata i garantuje najbolji razgovor.

Wireless Gaming Headphones MG20 dolazi u crno/zelenoj varijanti, izrađen od magnezijuma, jagnjeće kože i eloksiranog aluminijuma, poseduje mikrofon koji se može ukloniti, 7.1. surround zvuk i bateriju koja traje do 22 sata.

Active Noise-Cancelling True Wireless Earphones MW08 Sport dolazi u crno/srebrnoj varijanti, izrađen je od safirnog stakla, sa kućištem od vlakana kevlara. Poseduje aktivno poništavanje buke, ambijentalne režime slušanja, bežično punjenje i prilagođene penaste vrhove za uši.

Da li se isplati kupiti Master & Dynamic MW65 bežične slušalice?

Naravno da na tržištu postoje slušalice sa boljim ANC-om i mikrofonom, ali ukoliko ste u potrazi za ekstravagantnom sofisticiranošću koju odlikuje vrhunski dizajn, visokokvalitetni materijali, veoma dobre i korisne tehničke karakteristike, ove slušalice su pravi izbor za vas.

Cena slušalica kreće od 499 eura, a sve modele možete pogledati i kupiti ovde.

Foto: Promo

POVEZANE VESTI