Zima na Jadranu pretvara se u oazu prazničnog spektakla  – One&Only Portonovi

Tekst: Milena Veselinović

Zima ne mora uvek biti sinonim za sneg i hladnoću.

Zamislite je na morskoj obali, uz šum talasa, gde blagi povetarac podseća na avanture, a zimski dani donose novu vrstu topline i radosti. Takva je zima u One&Only Portonovi, gde se tradicionalno shvatanje praznika prepliće sa dražima primorske idile, stvarajući tako potpuno novu prazničnu avanturu.

Idealna destinacija za nove početke

Caminetti, ušuškani kutak One&Only Portonovi, nudi iskustvo istinskog duha zime. Ovde možete uživati u koktelima kraj kamina, gledajući u zimsko nebo nad Jadranom. Prepustite se ukusima zimskih koktela, premijum viskija ili balkanske voćne rakije, dok terasa oživljava duh zime na najlepši mogući način.

U srcu priče leži zimska terasa One&Only Portonovi, otvorena za goste tokom novembra, decembra i januara. Ovaj prostor je više od običnog mesta za odmor. Tu se svaki trenutak pretvara u novu zanimljivost. Zamislite je kao zimsku palatu koja odiše duhom elegancije, u kojem uživaju svi posetioci.

Nova godina se u One&Only Portonovi dočekuje uz tri nezaboravna okupljanja. Ovo nije samo veče zabave, već veče umetničke egzibicije, gde se smeh, muzika, i kulinarska kreativnost stapaju u jedinstveni doživljaj. Uz žive nastupe, raskošnu trpezu i inovativne koktele, noć će biti nezaboravna. DJ-evi u restoranu Tapasake, kao i melodije u Sabia i La Veranda pretvoriće vaš doček u nezaboravno iskustvo.

Vreme:            20:00h – 03:00h

Cena:              Odrasli €265 | Deca 4-11 €132 | Deca 0-4 na račun kuće

Rezervacije:    reservations@oneandonlyportonovi.com

Lokacija:         Tapasake, La Veranda, Sabia

Datum:            31. decembar 2023.

Foto: Promo

POVEZANE VESTI