Wishlist: Zavirili smo u ekskluzivni Dior Spa

Tekst: Milena Veselinović

Šta vam prvo pada na um kada spomenemo Dior? Možda high couture, luksuz, Pariz, raskoš?

Negde na spoju kreativnosti i strasti nastaje želja za autentičnim doživljajem i nezaboravnim putovanjem u srce mode i luksuza. Upravo u samoj sreći leži ideja koja pokreće koncept Dior Spa Cheval Blanc Paris. Ona je primetna u pristupu prema klijentima, u beskrajnom zadovoljstvu i prepuštanju beauty ekspertima u Dior spa centru, i trenutnoj transformaciji koja je blaženstvo za čula i kožu.

Jedinstveno iskustvo u srcu Pariza

U gradu ljubavi i svetlosti, pronaćićete utočište za vaš um i telo, spokoj koji će vam napuniti baterije i obasjati raskošem koji Dior sa sobom nosi. Ovo beauty utočište osmislio je arhitekta Peter Marino, vođen vizijom klasičnih pariških stanova, u kojima je svaki pojedinačan element omaž prepoznatljivom duhu Dior kuće i njenom osnivaču.

Mesto gde koža i čula cvetaju na vrhuncu sreće

U okviru Dior spa centra postoji šest luksuzno opremljenih apartmana sa posebnim kupatilima obloženim belim oniksom i izuzetnim detaljima koji simbolišu drugačije aspekte kuće Dior. Neki od 48 tretmana koji su u ponudi i koje možete bukirati su šezdesetominutne masaže lica i tela, mikrodermoabrazija, klasični tretmani čišćenja, antiejdžing masaže. Sjajna je opcija paket koji možete uplatiti za drugaricu i sebe, ali i birati između dve opcije profi šminkanja. Sve je podređeno vašem uživanju i kreiranju posebnog užitka koji ćete dugo pamtiti. Dior tim stručnjaka osmislio je svaki protokol koji uključuje Dior profesionalne preparate, sa idejom da isprati želje i visoke standarde svojih klijenata, poklanjajući pažnju detaljima koji prave razliku.

Пусти видео запис

Online booking

Svaki od tretmana detaljno je dostupan u njihovoj online brošuri, a booking možete obaviti od kuće putem linka. Zašto ne bi boravak u Parizu dodatno obogatili posetom jednom od najluksuznijih spa centara osmišljenim da vas u potpunosti ostavi bez daha. 

Foto: Dior Spa Cheval Blanc Paris

POVEZANE VESTI