Vikendarenje – iskusite večeri urbane satire i mesta neprikosnovenih ukusa, ovo su naši predlozi za predstojeći vikend

Tekst: Jelena Milovanović

13.04. Urbano remek delo  u Zvezdara Teatru – Veče glomazne poezije i rasklimatanog džeza

 Milana Rakića 38, Beograd 11000

Spektakl za ljubitelje satire istančanog ukusa! Ovog vikenda uputite se u Zvezdara teatar i nećete zažaliti. „Veče glomazne poezije prerasta u jedinstvenu furioznu predstavu koja kroz lakonski, slikovit i nepretenciozan način hirurški precizno secira društvo i pojedinca koji pokušava u njemu da opstane i pronađe parče svoje sreće“, kaže Rambo Amadeus.

Shopping – Unesite boje u svoj stil sa Optiplazom

TC Galerija, Beograd, Bulevar Vudroa Vilsona  

Aksesoari su najveći pokazatelji stila. Zato se uvek rado vraćamo tamo gde je izbor najveći i gde smo u korak sa svetskim trendovima – Optiplaza. Naš predlog su plave Celine naočare, koje su na radaru svetskih zvezda već neko vreme, a od skoro dostupne i kod nas.

Weekend getaway – Kabinet Pivara

Despota Stefana Lazarevića, Nemenikuće, Sopot

Gastronomski raj koji će vas inspirisati da vino zamenite najkvalitetnijim pivom. Ovaj svojevrsni koncept vam pruža priliku da provedete dan u najlepšem kraju naše zemlje prepuštajući se ultimativnom gastronomskom iskustvu. Iskoristite priliku da probate piva različitih ukusa i među njima nađete svoje omiljeno.

Shopping time – TILA

TC Galerija, Beograd, Bulevar Vudroa Vilsona 14, Ulaz 3 prizemlje

Raj za zaljubljenike u dizajn enterijera. Bilo da negujete umetnost obedovanja, ili zaista uživate birajući detalje koji će vašem domu dati karakter – TILA je mesto za vas. Takođe je predlažemo kao ultimativnu destinaciju za chic poklon. Želite estetu da obradujete – pravac TILA.

Vege eskapizam – Radost Fina Kuhinjica

Pariska 3, Beograd

Vege restoran koji i najveće zagovornike i ljubitelje mesa, natera da se zamisle. Inovativan, progresivan i pre svega kvalitetan pristup kulinarstvu načinili su od ovog mesta utočište za gastro znalce. Ušuškana baštica u stilu – A La Parisien nam je omiljeno mesto tokom vikenda.

Elegant dinner – Gilda

Skerlićeva 6, Beograd

Elegantna večera u jednom od omiljenih restorana Beograđana. Neki kažu da urbani duh Beograda i dalje živi u Gildi, a mi kažemo da urbani duh svetskih metropola živi u ovom restoranu na Vračaru. Kada je Gilda u pitanju – more is more, tako da ne zaustavljajte se na jednoj čaši vina ili jednom dezertu.

Beg od stvarnosti – Laboratorija escape room

Kralja Milana 6, Beograd

Tražite neuobičajen i intelektualno stimulativan način da sa prijateljima provedete vikend – naša preporuka – escape room Laboratorija. Dopustite detetu u vama da se opet otisne u novu avanturu. Beg od stvarnosti je zapravo beg od svakodnevice.

Foto: Privatna arhiva

POVEZANE VESTI