Vikendarenje: 11:11 vodič kroz lepšu stranu vikenda

Tekst: Jelena Milovanović

Pripreme za leto mogu da počnu sa brendom Coast

Resavska 64, stan 4, Beograd 11000

Toplo vreme je pred nama, a to znači samo jedno – naći savršenu haljinu ili kupaći, jer bolje početi sa pripremama na vreme. Jedan od omiljenih brendova beograđanki sada je na novoj adresi, pa je vreme da častite sebe komadima koje ćete obožavati.

Shopping – više od nakita Goldy

Baba Višnjina, Beograd

Želite da svom outfitu date pečat individualizma ili tražite savršeni poklon? Dokaz da su akesoari mala umetnička dela je svakako Goldy Jewlery na Vračaru.

Out & About – Espresso Bar

Topličin venac 7, Beograd 11000

Bilo da tražite ušuškano mesto sa najkvalitetnijim izborom kafa, ili želite da se tokom vikenda opustite uz dobru svirku i vino – naš predlog je Espresso bar. Ukoliko ste ljubitelji dobrog zvuka, petkom u sjajnom ambijentu možete poslušati talentovanu Aleksandru Sekulić.

Vesnik proleća – Jevremovac botanička bašta

Takovska 43, Beograd

Vreme je da se posetimo jedno od omiljenih mesta u Beogradu. Botanička bašta je nezaobilazna destinacija na početku proleća – pa hajde da otvorimo sezonu.

Urbani ritam Beograda – Partibrejkersi u Zapa Bazi

Bulevar Vojvode Bojovića 30a, Beograd

Ne možemo da zamislimo bolji način da provedete vikend od live nastupa grupe Partibrejkers u Zapa Bazi. Legendarna grupa garantuje usijanu atmosferu u ritmu hitova koji su obeležili jednu mladost.

Neozaobilazno štivo – knjižara Geca Kon

Kneza Mihaila 12, Beograd 

Vikend je idealno vreme da sebe častite kvalitetnom knjigom, skuvate kafu, napravite omiljeni kolač i prepustite se avanturama na koje vas vode velikani svetske književnosti. Ovo je jedno od onih mesta koje garantuje kvalitetnu pisanu reč upakovanu u ušuškani idilični ambijent.

Sveži pogledi na gastronomiju – TT Central

Đure Jakšića 3, Beograd 11000

Šarmantno, novo, nepretenciozno – TT Central je jedna u nizu novina koje su ruski ugostitelji doneli u našu prestonicu. Ovo je jedan od onih lokala za koje kažemo da ima šmek, a ni kvalitet hrane i pića ne izostaje. Bilo da se odlučite za dnevnu ili večernju varijantu, sigurni smo da će vas ovo mesto očarati.

Foto: Privatna arhiva

POVEZANE VESTI