Umetnost harizme: Austin Butler je novo zaštitno lice YSL Beauty

Tekst: Milena Veselinović

Biti slobodan u ličnom izrazu, iskren u svojim emocijama, autentičan i strastven u izborima.

Upravo tu poruku sa sobom nosi najnoviji Yves Saint Laurent MYSLF miris za muškarce. On uspešno redefiniše mušku ličnost i poziva ga da testira svoje limite bez uzdržavanja. 

Austin Butler kao idealan izbor

Da su film i svet lepote dva povezana entiteta, svedočila su odavno mnoga poznata imena, a toj grupi pridružio se i Austin, oličenje harizme i ambasador Cartier brenda.  Za kratko vreme je Austin od klinca sa Diznijevog kanala postao jedan od najprepoznatljivijih glumaca Holivuda. Važi za osobu besprekornog stila, vrsnog glumca što potvrđuje i nominacija za Oskara za ulogu Elvisa, ali i kreativca čiju je specifičnost prepoznao i  Yves Saint Laurent odlučivši da je savršen izbor za kampanju MYSLF Eau de Parfum.

MYSLF kampanja

Parfem je na tržište lansiran 8.avgusta. U nizu hipnotišućih fotografija koje je uhvatio fotograf Grej Sorenti, Batler osvaja studio i svojim stavom dočarava energiju koju nosi Saint Laurent muškarac. U kampanji koja promoviše MYSLF parfem možemo ga videti kako pozira obučen u crno, kožu i džins. Ovo je spoj stila i karaktera koji će svakog muškarca pretvoriti u urbanu ikonu.

’’Čast mi je što sam postao deo YSL Beauty porodice. Neizmerno me je inspirisala ličnost Sen Lorana. On je bio buntovnik, i to mi se nezmerno dopada kod njega. Privilegija je što sam postao deo nasleđa koje je on kreirao’’.

MYSLF Eau de Parfum je parfem koji se stapa sa vašom kožom, istražujući granice individualnosti i slobode. On osvaja svežinom pačulija, intenzitetom cveta narandže i sofisticiranošću bergamota iz Tunisa. Ovaj miris je sexy, pikantan, ali istovremeno sladak i drvenast.

U svetu gde se istaknuti glumci i poznate ličnosti često poistovećuju sa luksuzom i modom, Austin Butler se definiše kao oličenje slobodnog duha. Kroz izraz i stav podseća da ne treba da se plašimo da budemo svoji i iskažemo emocije. Ovaj parfem nije samo miris, već i poruka – poruka da budemo svoji i hrabri u ličnim izborima.

Foto: Promo

POVEZANE VESTI