U zdravom telu, zdrav duh – Istraživali smo i saznali, ovo su najbolja mesta za reformer pilates u Beogradu

Tekst: Milena Veselinović

Popularnost pilatesa ne jenjava poslednjih meseci, a kako smo koračali u susret letnjoj sezoni, to je negde bilo i očekivano.

Kada je u pitanju briga o našem telu i duhu, upravo se pilates sa svojim pažljivim pristupom treniranju, ističe kao jedna od najefikasnijih metoda kojom možete da tonirate svoju posturu, poboljšate držanje, ojačate core i mišiće, a sve to bez osećaja umora nakon treninga.

Pilates nije samo fizička aktivnost, već stil života koji pomaže da se bolje osećamo u svojoj koži. Beograd je bogat mestima na kojima se možete upustiti u ovu zdravu avanturu, a mi vam donosimo naše preporuke.

Soba 7

Kada izgovorimo pilates – pomislimo na fantastičnu Sobu 7. Ovde se pilates doživljava kao umetnost pokreta, a osnivačica studija Marija, veruje da je on znatno više od običnog vežbanja – to je filozofija koja menja način na koji doživljavamo naše telo. Intimna atmosfera prelepog studija, vrhunska stručnost trenera, individualni, ali i grupni treninzi, fantastičan pogled sa balkona na najlepši deo grada, čine Soba 7 studijom koji uvek drage volje posećujemo. Svaka sesija prilagođava se individualnim potrebama vežbača.
Lokacija: Omladinska 2, Beograd
soba7.rs

Boa Pilates

Kada zakoračite u svet Boa pilatesa, poći ćete na putovanje koje će vas osnažiti i pomoći da upoznate sebe. Do zajedničkog cilja dolazi se prilagođenim pristupom treniranju, a instruktori odgovaraju na sve želje i potrebe klijenata, kako bi u skladu sa načelima fokusa, balansa, stabilnosti uma i tela, i trening bio na najvišem mogućem nivou. Sa Boa postižete rezultate koji su vidljivi.
Lokacija: Dunavska 2E, Beograd
boapilates.com

Studio 23

Može se pohvaliti modernim pristupom pilatesu, jer kombinuje visoko kvalifikovane i posvećene instruktore, sa prijatnom atmosferom koja je prijateljska i podržavajuća. Ovde možete dobiti personalizovane programe koji će odgovarati vašoj spremnosti ali i cilju koji imate. Reformer pilates je ovde dinamičan i izazovan, a ujedno relaksirajući.
Lokacija: Šumatovačka 3a, Beograd
pilatesbeograd23.com

Elia Boutique Pilates Studio 

Pravo mesto za vežbače kojima je osim kvalifikovanosti trenera, bitan i estetski momenat i Instagramičnost prostora. Ovaj studio kombinuje sofisticirani ambijent sa programima koji daju rezultate. Sesije su osmišljene tako da ćete iskusiti maksimalne benefite reformer pilatesa. Elia Boutique Studio je idealno mesto ako želite da se osećate posebno dok radite na sebi.
Lokacija: Bulevar Heroja sa Košara 8, Beograd
Instagram.com/elia_boutique_pilates

POVEZANE VESTI