U toplesu i blatu – Kylie Jenner je zaštitno lice nove ACNE STUDIOS kampanje

Tekst: Ivona Lekan

Ultra prevelik, uniseks teksas jedini je prekrivao umazano telo Kylie, koje je na genijalan način ovekovečila Carlijn Jacobs u novoj Acne Studios kampanji.

Kada se holivudski glamur ogoli na skandinavski način, rezultat je buntovnička, slobodna i na maestralan način izvedena kampanja koja ostavlja bez daha.

Upravo tako možemo opisati i fenomenalnu Acne Studios kampanju za kolekciju jesen/zima’23 u kojoj su predstavljeni kultni komadi džinsa po kojima je brend poznat, ali i novi modeli koje karakterišu Penicilian wash, animacija voštanog ulja i ultra velike, uniseks siluete.

Dve Kylie

Ne brinite, vidite dobro. Za potrebe kampanje, stvorena je zvezdina dvojnica, sa kojom Kylie na fotografijama ima zanimljivu interakciju. Iznošen teksas poslužio je kao inspiracija za opušten, mokar izgled kose i boju na telu koja odaje moćan i neustrašivi utisak.

Fotografije na kojima Kylie grli i zagonetno posmatra drugu verziju sebe, oštar su kontrast glamuroznim izdanjima u kojima smo navikli da je vidimo, a njihova jednostavnost, sirovost i direktnost zrače magnetnom privlačnošću i snagom. 

Evolucija teksasa u srcu Acne Studios brenda

Džins je simbol Acne Studios, koji je osnovao kreativni direktor Jonny Johansson 1996. godine sa 100 pari farmerki. Decenijama kasnije, džins ostaje na čelu brenda koji nastavlja sa zamišljanjem omiljenog materijala u raznim siluetama i estetici, podižući teksas na viši nivo u svojoj najnovijoj kolekciji i kampanji.

Snimljene u Los Anđelesu od strane holandske fotografkinje i režiserke Carlijn Jacobs, fotografije prikazuju Kylie koja nosi par labavih farmerki niskog struka i oversized jaknu od džinsa, dok na drugoj oblači teksas mikro bandeau top, obimne farmerke i drži mini torbu.

Na fotografijama koje prikazuju Kylie u krupnom planu, možemo videti par novih sportskih naočara za sunce, a prikazana su dva stila teksasa – vintage isprani i voštani koji izgleda kao da je premazan uljem. Zvezda takođe nosi maksi haljinu od teksasa, kao i dodatke iz nove kolekcije, uključujući novu kožnu torbu sa više džepova.

Novu Acne Studios kolekciju za jesen/zimu ’23 možete pogledati ovde.

Foto: Promo

POVEZANE VESTI