U susret Halloween-u – predlog manikira inspirisanog Noći veštica

Tekst: Milena Veselinović

Uz odgovarajući strašni kostim, izrezanu bundevu i sumorno svetlo meseca, Halloween nam donosi niz jezivih vizuelnih čuda.

Za sve ljubitelje horora, 11:11 je pripremio listu filmskih ostvarenja koje biste trebalo da pogledate. Međutim, ne smemo da zaboravimo i na detalje kojima možemo ukrasiti naše nokte. Ako je neka prilika kao stvorena da pustimo mašti na volju i da se igramo bojama, teksturama i dizajnom, to je svakako Noć veštica. Upravo zato mnogi od nas čekaju ovaj dan da eksperimentišu i isprobaju različite manikire.

Priključiti se ili ne, pitanje je sad

Bez obzira kojoj grupi ljudi pripadate, potrošačko društvo izlaže nas Halloween inspired motivima sa svih strana i od toga ne možemo da pobegnemo. Kad god podignemo ruku, bilo da je to kako bismo pozdravili prijatelja ili jednostavno ukazali na nešto zanimljivo, naši nokti privlače pažnju i komuniciraju sa spoljašnjim svetom. Sada je prilika da tu komunikaciju učinimo još snažnijom. Halloween je pred vratima, a vaši nokti mogu biti vaš najmoćniji adut.

U nastavku teksta su neki od naših predloga koji vam mogu poslužiti kao inspiracija u kreiranju drugačijeg i jedinstvenog manikira. Bilo da se opredelite za klasični french sa dodatkom iscrtanih kosturskih glava, za mat crne nokte sa nalepnicama paukova, ili uradite neutral manikir sa sličicama slepih miševa i bundeva, jedno je sigurno – vaši nokti će pričati svoju jezivu priču i postati nezaboravni akcenat vašeg Halloween izgleda.

Foto: Instagram

POVEZANE VESTI