U potrazi za inspiracijom: 11:11 vodič za poklone

Tekst: Milena Veselinović

Uveliko koračamo uporedo sa novembarskim kišovitim danima, a jedna simpatična tradicija osvetljava predstojeći period godine.

Da, mislimo na sezonu poklanjanja. Kako pronaći savršen poklon koji će razveseliti i biti koristan, a ujedno odraz pažnje, stila i ukusa?

Pri izboru poklona, tražimo nešto što će odgovarati ličnosti onoga koga darujemo, ali i nešto što će imati trajnu vrednost. Set Hermes ruževa, više je od šminke. S druge strane, investicija u kupovinu Philips IPL aparata ili NuFace gedžeta za negu kože, nije samo deo aktuelnih beauty trendova. To je ulaganje u lepotu koje donosi dugoročne rezultate.

Kada lepota postane najlepši poklon

Dok neki aparati poput Dyson fena za kosu ili LED maske za lice mogu delovati skupo na prvi pogled, trebalo bi uzeti u obzir njihovu dugotrajnost kao i efikasnost. Ovi aparati su kombinacija tehnologije i inovacije koja pruža profesionalnu negu u udobnosti doma.

Za ljubitelje parfema, kozmetičke kuće pred praznike osmisle fantastične setove elegantnih mirisa, a nama su za oko zapali Byredo gift set, koji se čini kao vrhunski izbor za sve niche obožavaoce, ali i Chanel Chance Eau Tendre za pristalice klasičnih nota. Luksuzna ambalaža i prefinjeni sastojci čine ih neodoljivim.

Chanel Eau Tendre

Parfem u limitranom prazničnom pakovanju

Current Body Skin

LED maska za lice

Philips Lumea IPL

Aparat za uklanjanje neželjenih dlačica

Equa

Pametna boca za vodu

Foreo bear

Mikro-strujni masažer za lice

Dyson Airwrap Complete

Uređaj za oblikovanje kose

Guerlain Light Revealing Pearls

Završni puder za blistavost kože

NuFace Trinity + Starter Kit

Masažer za tonus kože sa skincare setom

The Body Essentials

Set proizvoda za negu tela

Hourglass Vegan Face & Eye Travel Brush 

Set četkica za šminkanje

Solawave Bye Acne Spot Treatment

Tretman za eliminaciju akni

Hermes Rouge Hermes

Set ruževa za usne

Lepota darivanja ne leži samo u poklanjanju, već u trenucima pažnje, sećanju na osmeh kada osoba otvori poklon, zagrljaju zahvalnosti, odsjaju u očima. Ne zaboravimo da su najveći dar upravo ljubav i pažnja koju pružamo i koji su neprocenjivi.

Foto: Promo

POVEZANE VESTI