Torbe kao donji veš? Lourdes Leon i Dion Lee pokazuju nam kako

Tekst: Ivona Lekan

U provokativnoj i zavodljivoj Cage Chain kampanji, Dion Lee nam predstavlja četiri nove torbe sa signature lancima koje su Madoninoj kćerki poslužile kao donji veš, a nama kao savršeni aksesoari ove jeseni.

Kada se spoje jedan od najpoznatijih australijskih dizajnera čija senzualna i edgy estetika osvajaju, i jedna od najpoznatijih mladih zvezda u usponu sa podjednako zanimljivim stilom i biografijom – spektakularna, izazovna i nekonvencionalna magija je zagarantovana.

Upravo tako možemo opisati najnoviju Dion Lee kampanju koja nas na nesvakidašnji, hrabar i intrigantan način upoznaje sa najnovijom capsule kolekcijom torbi i aksesoara. Četiri torbe u obliku polumeseca dolaze u crnoj, crvenoj, zelenoj i kamuflažnoj varijanti, a krasi ih prepoznatljivi chain link detalj izrađen ekskluzivno za Dion Lee u italijanskom gradu Arezzo.

Madonina najstarija kćerka koja iza sebe ima debitantsku pesmu „Lock&Key“ i pozamašno iskustvo u modelingu pozirajući pred Marc Jacobs, Burberry i Swarovski objektivima, ali i šetajući pistama za Savage x Fenty, Mugler i Marine Serre brendove, iznenadila je i zadivila samouverenošću u svojoj najprovokativnoj kampanji do sada.

Elegantan crni bikini napravljen od mini modela Circle chain torbe upotpunjen sa većim modelom torbe koji odaje iluzoran prikaz ljuljaške i ujedno donjeg dela bikinija, Lourdes je sjajno iznela sa crnim čizmama do butina koje su dale autentičan final touch.

U seriji edgy fotografija koje potpisuje Carlota Guerrero, našao se i krupan portret Lourdes kojoj se iz očiju umesto suza slivaju lanci, kao i fotografija na kojoj mlada pevačica i model sedi na velikoj ljuljašci koja deluje da je napravljena od ogromne crne torbe sa nestvarno dugačkim lancima, dok joj duga crna kosa dodiruje pod.

Pored torbi, u novoj Cage Chain kolekciji pronaći ćete i zanimljive aksesoare. Od ogrlica izrađenih od krupnijih i sitnijih lanaca u zlatnoj i srebrnoj varijanti, preko minđuša različitih oblika i veličina od kojih neke dolaze i u kombinaciji sa biserima, pa sve do lanac privezaka u zlatnoj, srebrnoj i crnoj varijanti.

Celokupnu Cage Chain kolekciju možete pogledati ovde.

Foto: Promo

POVEZANE VESTI