Televizor koji gejming iskustvo podiže na viši nivo – Samsung QN90C

Tekst: eleven eleven

Zamislite svet u kojem vaša dnevna soba postaje arena za ultimativni doživljaj igranja video igrica, gde se svaki potez igrača čini realnijim nego ikad.

Ako ste u potrazi za savršenim TV uređajem koji će vas potpuno uroniti u svet digitalne zabave, predstavljamo vam novi Samsung TV 2023 QN90C Neo QLED 4K koji će, bez sumnje, postati omiljeni dodatak vašem dnevnom boravku, i vaš gejming univerzum učiniti nezaboravnim.

Mini tehnologija sa moćnim performansama

Kada je Samsung uveo novu NeoQLED tehnologiju 2021. godine, to su bile prilično skupe igračke, međutim 2 godine nakon, ovakav uređaj dostupan je na zvaničnom Samsung sajtu već od 1.400 funti. Ovaj vrhunski 4K TV dolazi u veličinama koje će zadovoljiti svačije potrebe, od kompaktnih 43 do raskošnih 85 inča. Bez obzira na dimenzije, svaki ekran sadrži Samsungov Neural Quantum Processor 4K. Tehnologija koja je prvi put predstavljena 2022. godine, pruža izuzetno skaliranje i optimizaciju slike na nivou svake scene, što će vaše gejming iskustvo učiniti još realnijim i uzbudljivijim.

Zašto vam je potreban?

Prema recenzijama koje je dobio na internetu, reklo bi se da je izuzetno cenjen u gejmerskim krugovima. U poređenju sa OLED ekranima, NeoQLED omogućava uređaju tanji ekran i elegantniju formu. Zahvaljujući Tizen OS interfejsu, imaćete pristup brojnim aplikacijama i igrama, dok će integracija sa Bixby i Alexa glasovnim asistentima omogućiti potpunu kontrolu nad TV-om i smart home opcije. Da, dobro ste pročitali, ovaj televizor podržava i novi Matter standard, što znači da može komunicirati sa svim vašim pametnim uređajima.

Ali šta ga čini posebnim za gejming?

Samsung QN90C poseduje integrisani fantastični Gaming Hub koji predstavlja intuitivnu platformu koja objedinjuje funkcije Xbox-a i PC-ja u televizoru. Sve aplikacije za igre (kojih ima preko 1000) dostupne su vam na jednom mestu i pristupate im direktno sa gejmpeda uz zapanjujuću brzinu i bez potrebe čekanja na download. Osim niskog vremena odziva i niske latencije, koje su ključne za svaku ozbiljnu igračku postavu, ovaj model pruža neviđeni kontrast i kvalitet slike, čineći ga idealnim za igranje u tamnim prostorijama. Ako preferirate dnevne sesije, visoka svetlosna jačina i odlična obrada refleksija čine da odbljesak ne bude problem. Uz Samsung QN90C neće vam biti potrebne dodatne konzole koje zauzimaju previše mesta, ne morate razmišljati o memoriji TV-a, a kompatibilan je sa preko 90% džojstika na tržištu.

Ne čekajte da vam drugi ispričaju – Samsung QN90C je TV je portal ka fantastičnom svetu koji želite da istražite. On je više od TV-a, to je multifunkcionalna platforma preplavljena inovativnim funkcijama i optimizovana za vaše potrebe. Od impresivnih performansi do izvanredne kompatibilnosti, ovaj televizor je pravo gejming čudo koje će zaseniti sve prethodne modele.

Foto: Promo

POVEZANE VESTI