Tamo gde snovi postaju stvarnost – Dan zaljubljenih u One & Only Portonovi

Tekst: Eleven Eleven

Otkrivamo vam mesto gde se plavetnilo mora spaja sa zelenilom planina, a svaki pogled oduzima dah.

Ovde trenutak postaje uspomena koju ćete prepričavati – dobrodošli u One&Only Portonovi, vašu oazu luksuza i romantike u srcu Bokokotorskog zaliva.

Romantična idila za zaljubljene

Ove godine za Dan zaljubljenih priuštite sebi i voljenoj osobi iskustvo koje ćete zajedno dugo pamtiti. Na samo sat vremena leta od Beograda, skriven između visokih brda, nalazi se mediteranski raj spreman da obasja vaše praznike ljubavi i blagostanja. Više od rizorta – One&Only Portonovi je mesto gde se život slavi u svakom trenutku, a hedonizam postaje jedan od osnovnih životnih postulata. U slavu ljubavi, One&Only je spremio posebne pogodnosti za svoje goste, kao i poklone dobrodošlice. Zamislite idealan odmor, a zatim ga doživite u prostoru gde svaki detalj govori priču o pažnji i posvećenosti.

Wellness oaza za dvoje

Prepustite se čarima Chenot Espace tretmana sa i doživite potpuno opuštanje uz besplatnu konsultaciju sa iskusnim timom. Sauna, parno kupatilo i unutrašnji bazen su tu da upotpune vaše iskustvo relaksacije i revitalizacije.

Gastronomski doživljaj

Uživajte u čarobnoj večeri uz specijalno pripremljene menije od strane šefova svetskog glasa u restoranima La Veranda, Tapasake i Sabia. Svaki zalogaj je umetničko delo koje vas vodi na putovanje kroz bogatstvo ukusa i aroma. Romantične večeri 14. i 16. februara biće obogaćene muzičkim nastupima, pružajući savršenu atmosferu za proslavu Dana zaljubljenih. Prepustite se harmoniji ukusa i zvuka, stvarajući uspomene koje ćete čuvati zauvek.

Ovog februara dozvolite da vas One&Only Portonovi otisne na putovanje u središte uživanja i na destinaciju gde se ljubav slavi u svakom detalju.

Foto: Promo One&Only Portonovi

POVEZANE VESTI