Susret sedamdesetih i modernih silueta u novoj H&M Studio S/S 24 kolekciji

Tekst: Milena Veselinović

Donoseći duh sedamdesetih u savremene siluete i dizajn, H&M Studio predstavlja svoju najnoviju liniju za proleće/leto 2024.

Kolekcija, koja odzvanja outfitima bez previše napora, inspirisana je ležernim stilovima nekadašnjih muzičkih zvezda, nudeći slobodu i avanturu u svakom komadu.

Praktičnost se susreće sa stilom

Ann-Sofie Johansson, kreativna savetnica i glavna dizajnerka ženske odeće u H&M-u, ističe da je moda ove sezone u praktičnom raspoloženju, sa fokusom na garderobu koja zrači tihim samopouzdanjem. Ova kolekcija obećava da uhvati duh savremenih, lepo krojenih komada koji uzbuđuju i lako se prenose iz dana u noć, iz sezone u sezonu. Ključni komadi uključuju „podmlađene“ klasične elemente garderobe. Svetloplavi kožni kaput i sako sa oštrim ramenima iz H&M Studio arhive predstavljaju jednostavnu sofisticiranost, dok teksas donosi opuštenost lako kombinujući se sa elegantnim salonkama. Večernji izgledi uključuju mini haljinu sa zmijskim printom i lepršavu narandžastu maksi haljinu, naglašavajući visokokvalitetne materijale poput kože bez hroma, vrhunske vune, organskog pamuka i Infinna, celuloznog vlakna napravljenog od recikliranog tekstila.

Kampanja u objektivu Dan Jacksona

Kampanju je oživela italijanska manekenka Vittoria Ceretti, sa fotografijama Dan Jacksona, dok je dizajnerski tim, pod vođstvom Linde Wikell, fokusiran na kreativnost i spremnost za avanturu. Kolekcija pruža nesvakidašnji osećaj slaveći individualnost, sa legendarnim komadima poput kožnog kaputa i fantastičnih čizama do kolena, nudeći višestruke kombinacije za svaku priliku.

Nova H&M Studio S/S 24 kolekcija predstavlja savršen spoj prošlosti i sadašnjosti, nudeći garderobu koja slavi kreativnost i avanturistički duh. Uz komade koji lako prelaze granice sezona i prilika, H&M Studio nastavlja da inspiriše i motiviše savremene žene da žive punim plućima, osluškujući svoje srce i unapređujući svoj jedinstveni stil.

H&M Studio S/S 24 kolekcija će biti dostupna na hm.com od 12. marta 2024.

Foto: H&M

POVEZANE VESTI