Style crush: Pedro Pascal

Tekst: Milena Veselinović

Hajde da pričamo o velikoj simpatiji koju trenutno internet ima prema Pedro Pascal. Oko malo čega se društvene mreže jednoglasno slože, ali Pedro je nesporno osvojio srca mnogih.

Sa ovim ultra popularnim glumcem susreli smo se još u serijama Game of Thrones i Narcos, gde je odmah skrenuo pažnju na sebe svojom glumom i zainteresovano javnost. Međutim, njegova planetarna popularnost doživela je ekspanziju tek nakon ekranizacije jedne od najpopularnijih video igrica svih vremena The Last of Us. Ova postapokaliptična HBO serija specifična je na svoj način i predstavlja izmeštenu perspektivu i pokušaj spasavanja ljudske vrste kroz prevazilaženje brojnih nemogućih situacija. Pedro, jedan od heroja serije pokušava da spase čovečanstvo a na tom putu upoznajemo njegov lik prema kome svim srcem razvijamo empatiju.

Vratimo se na Pedra koji danas trendinguje na TikToku i Instagramu, zvezda je brojnih meme-ova i intervjua koji kruže internetom. On je šarmantan, osvaja medije i publiku svojom pojavom, a njegov unikatan stil dodatno ga izdvaja iz sveta popularnih holivudskih glumaca. Odevne kombinacije koje nosi na crvenom tepihu maestralno su ukombinovane od strane njegove stilistkinje Julie Ragolia.

Moramo da priznamo da veoma uspešno i nadasve muževno nosi retro komade, zvonaste pantalone, svilene košulje i pletene džempere. Impresivno kombinuje brendove poput Gucci, Prada, Valentino, vibrantne boje, naočare, i u svemu tome izgleda savršeno!

Foto: Promo

POVEZANE VESTI