Style crush – Jen Ceballos

Tekst: Milena Veselinović

U svetu mode i influensera, jedno ime se ističe svojim jedinstvenim pristupom i stilom koji oduzima dah – Jen Ceballos.

Kolumbijskog porekla, rođena u Njujorku, Jen nije samo još jedan influenser, već i kreativna sila koja se odmiče od ustaljenih trendova, inspirisana američkom pop kulturom, prkoseći konvencijama i klišeima. Njen stil? Bezvremenski i šik. Da li smo očarani? Apsolutno.

Stil koji ne poznaje granice

Ako prelistate Jenin profil na Instagramu, Endlessly Love Club, primećete njenu strastvenost u pripovedanju fotografijama. Slike koje postuje su mala umetnička dela koja spajaju različite poze i zamućene prikaze, stvarajući jedinstven vizuelni identitet i autentičnu estetiku. „Nalazim inspiraciju svuda oko sebe, živim u trenutku i hvatam nesvakidašnje momente. Umetnost i inspirativne devojke su moj pokretač. Volim da budem kreativna i mislim izvan okvira,“ otkriva Jen. Među brendovima koje voli da nosi su Chanel, YSL, Jimmy Choo, Jil Sander, Loro Piana, Rouje, Hermes, a komade ovih poznatih modnih kuća kombinuje fantastično prateći svoj senzibilitet. Kratka kosa koju je skratila krajem oktobra prošle godine, učinila ju je još interesantnijom.

Priča iza Endlesslyloveclub i osnivanje skincare brenda Ken Soap

Njen Instagram nalog @Endlesslyloveclub koji prati skoro 670 hiljada ljudi, nastao je spontano. „Želela sam da stvorim profil sa inspirativnim fotografijama i stvarima koje me čine srećnom, i tako je ime samo kliknulo,“ objasnila je Jen, i dodaje: „Počela sam objavljivati nasumične fotografije, a nakon šest meseci i svoje slike’’. Jenina karijera počela je u maloprodaji, u radnji LF Store gde je naučila sve o društvenim mrežama, nakon čega je krenula vrtoglavo da se uspinje ka samom vrhu popularnosti. Sa svojim partnerom pokrenula je i skincare brend Ken Soap, liniju cruelty free proizvoda namenjenih problematičnoj koži.

Saradnje sa poznatim brendovima i capsule kolekcija za Mango

Jenin stil je kombinacija minimalizma, klasike, decentnosti, mistike i seksepila. Sarađivala je sa brendovima Nasty Gal, LuisaViaRoma, Netaporter, Bec + Bridge, a ima i svoju capsule kolekciju za Mango, JenCeballosxMango: „Volim jednostavne komade, ali sa posebnim detaljima, a ova kolekcija baš to ima. To su stvari koje ću zauvek nositi, nikada mi neće dosaditi.“ U kolekciji koja ima 60 modela haljina, suknji, cipela, torbi namenjenih svakodnevnom odevanju ali i izlascima, a ističu se mini vunena suknja, sandale sa cvetom, kožna jakna sa džepovima, tašnica sa cirkonima.

Ikona stila koja svojom autentičnošću i kreativnošću inspiriše fanove širom sveta, Jen svojim putem od maloprodaje do modne ikone dokazuje da strast, trud, talenat i istrajnost mogu promeniti pravila influens igre.

Foto: Jen Ceballos, Instagram

POVEZANE VESTI