Style crush: Denis Cebulec

Tekst: Milena Veselinović

Moderno doba donosi novu generaciju uticajnih ličnosti koje su daleko ispred stereotipa supermodela  kakve pamtimo iz 80-ih i 90-ih godina.

Upoznajte Cebulec Denisa, šarmantnog mladog influensera i modela iz Slovenije koji redefiniše pravila igre. Denis nije tipičan model, na Instagramu ga prati skoro 200 hiljada pratilaca, a sa dozom sofisticiranosti koja ga čini upečatljivim i neodoljivim, on uspešno korača između fotografije, sporta i mode.

Odrastao je u mediteranskom gradiću blizu italijanske granice, i od malih nogu bio je opčinjen sportom. Odatle i crpi svoju svestranost koja ga je kroz karijeru modela dovela i do kampanja za Ralph Lauren koje je fotografisao on lično. Sa diplomom iz kineziologije ali i pređašnjim radnim iskustvom kao barista i u skejt parku, Denis je čovek mnogih talenata i strasti. Svojim stilom poput magneta privlači pažnju, a elegancija u pokretu i izrazu potiče iz harmoničnog i veštog spajanja različitih uticaja.

Njegov stil odevanja je slojevit poput njegove ličnosti: on je sofisticiran, ležeran, sa primesama avanturističkog ali i klasičnog duha. Za Denisa, odevanje je još jedna forma izražavanja, a rekli bismo da je ekspert u spajanju različitih stilskih elemenata u jednu skladnu celinu. Bilo da ga vidimo u krojenom odelu, ili laganim lanenim pantalonama i košuljama, ne možemo ostati imuni na harizmu kojom zrači. Trenutno je deo jedne od vodećih muških modeling agencija u Evropi, a pažnju eleven eleven je privukao svojom kreativnošću koju prezentuje na Instagram profilu, gde sa pratiocima deli strast prema putovanjima, modi, kafi, sportu i fotografiji.

Denis Cebulec je svetli primer toga kako se kombinacijom talenta, stila i ambicioznog duha može postići ne samo profesionalni uspeh, već i autentični izraz.

Instagram

@deniscebulec

Foto: Denis Cebulec, Instagram

POVEZANE VESTI