Style crush: Christian Sieber

Tekst: Eleven Eleven

Društvene mreže odavno su prepoznale potencijal koji je Alex Rivière nosi, ostavivši joj prostora da iskaže svoj talenat u digitalnom svetu.

U međuvremenu se ona ostvarila kao modni konsultant, kreativni direktor, dizajner i influenser koji danas ima preko milion pratilaca na Instagramu. Na crvenom tepihu uvek se pojavljuje u pratnji supruga, uspešnog biznismena, Christian Sieber-a.

On je osnivač i izvršni direktor švajcarske investicione grupe Vallar, koja je specijalizovana za blockchain tehnologije i digitalnu imovinu. Christian, poput partnerke Alex, pleni svojom pojavom, i po našem mišljenju, modna je ikona jer nas njegov životni stil očarava i inspiriše. Otud i ideja da ovom prilikom podelimo oduševljenje njegovim profilom na Instagramu.

Christian na ovoj društvenoj mreži ima preko 180 hiljada pratilaca širom sveta sa kojima spontano deli slike iz privatnog života. Prvi utisak nakon što prelistate tu odabranu galeriju lepih fotografija, jeste da on živi la dolce vita u svoj svojoj suštini. Uz prisustvo umirujuće monohrom estetike, sa dominantnim minimalizmom, Christianovo vešto oko uspeva da kroz kreativne fotografije dostojne nekog uglednog lifestyle magazina, zabeleži interesantne trenutke iz svakodnevnog života kao i sa putovanja. Često obučen u Brunello Cucinelli, njegova markantna pojava i stil odevanja odišu elegancijom i old money energijom koju ushićeno upijamo.

Christian je pasionirani ljubitelj automobilizma kao i tenisa, jahanja, skijanja, luksuznih jahti i putovanja. Hedonista i svestrana ličnost poput njega, potpuno opravdano uživa titulu 11:11 style crush.

Foto: Christian Sieber

POVEZANE VESTI