Stilizovane lizalice – aksesoari u izvedbi Fendi x Chupa Chups o kojima će se pričati

Tekst: Jovana Ristić

U modnoj industriji nikada nije dosadno, a Milanska nedelja mode na kojoj su prezentovane jesenje kolekcije bila je obasjana neočekivanim inovacijama kada je Fendi, u saradnji sa Chupa Chups, lansirao premium držač za lizalice.

Ovaj aksesoar, koji se može nositi kao privezak za torbu, ili ogrlica, unosi duh zabave i razigranosti u već poznatu eleganciju brenda Fendi, što bi mogao biti odličan marketinški potez.

Inspiracija iza jesenje Fendi kolekcije

Pod kreativnim vodstvom Kim Jonesa, Fendi nas vraća u 1984. godinu, sa odećom koja odzvanja poslovnim stilom nastalim pod uticajem japanske mode i kulture Blitz dečaka, ali i detaljima koje je nekada maestralno interpretirao Karl Lagerfeld. Iako vam na prvi pogled može delovati da je čudno što Fendi pronalazi inspiraciju u hrani, podsetićemo vas da im to nije prvi put. Prisetimo se samo njihove Baguette torbe iz 1997, inspirisane francuskim pecivom koje se nosi pod rukom. Upravo ova tašna doživela je svoj veliki povratak nakon što se pojavila u seriji „And Just Like That.“

Kvalitetni aksesoari sinonim su za Fendi

Držač za lizalice izrađen je od Selleria kože, poznate po svom kvalitetu i ručnoj izradi sa kompleksnim detaljima. Dostupan je u vividnim bojama kao što su crvena, zelena, žuta, svetlo plava, a ovaj neobični aksesoar osim na pisti, dodaće element zabave i van scene. Sa njime ćete definitivno biti primećeni. Limitrana kolekcija sa logotipima oba brenda od kojih je duplo F dizajnirao Karl Lagerfeld 1966, čini ovu kolaboraciju još ekskluzivnijom, a svaki kupac dobiće i posebno dizajnirano pakovanje lizalica.

Marta Bellesteros, globalna menadžerka za licenciranje u Perfetti Van Melle, kompaniji koja i proizvodi Chupa Chups, izrazila je svoje oduševljenje saradnjom, naglasivši da je Fendi na vrlo kreativan način uhvatio suštinu brenda Chupa Chups, donoseći svojoj predstojećoj kolekciji dozu šarma i slatkoće. Ona ne sumnja da će ovaj aksesoar biti najzanimljiviji dodatak sezone.

Poslastica za modni svet, ali i van njega, o ovom Fendi kožnom držaču za lizalice tek biti govora, a u sezoni pred nama otkrićemo da li je on potreba ili suvišnost.

Foto: Promo

POVEZANE VESTI