STAUD – novi modni brend na 11:11 radaru

Tekst: Milena Veselinović

Ovaj brend nije samo ime, već svojevrsna oda prefinjenosti, uzavreloj kreativnosti i unikatnom modnom izražavanju.

Ispod površine svake Staud kreacije, oseća se strast prema minimalizmu i bezvremenska elegancija koja privlači pažnju

Nešto novo, nešto drugačije

Staud je sinonim za dizajn koji izaziva divljenje i intrigira. Njihove torbe su remek-dela u svetu modne industrije. Svedeni oblici i besprekorna izrada čine svaku torbu jedinstvenom umetničkom poslasticom. Bez obzira na to da li je reč o kultnom modelu Shirley sa prozirnim PVC detaljima, ili o Bissett dizajnu koja vraća retro glamur, svaka torba odražava autentičnost brenda.

Inspirisani vintage estetikom

Osnovani u Kaliforniji 2015. godine od strane Sare Staudinger, Staud je imao ideju da ne sledi trendove, već da ih postavlja. Staud ne prati konvencionalne granice mode, nego ih pomera. Želja da donesu na tržište vrhunsku estetiku po pristupačnoj ceni, pošla im je za rukom ubrzo. Njihov dizajn vraća u vreme kada su se glamur i sofisticiranost smatrali vodećim vrednostima.

Sara za svoje torbe kaže da su ’’jedinstvene i zabavne, u isto vreme imaju i vanvremensku suštinu. Naši kupci uviđaju njihovu prilagodljivost  i uživaju u kreiranju outfit-a sa njima’’.

Spring 2024 ready-to-wear

Staud reviju su na ovogodišnjoj Nedelji mode u Njujorku, u hotelu Plaza, iz prvih redova pratili treći najbogatiji čovek na svetu Džef Bezos sa suprugom Loren Sančez, Ves Gordon, Džeremi O’Haris i mnoge druge VIP ličnosti.

Modeli su prošetale kreacije koje podsećaju na modu popularnu 90-ih godina, koju odlikuju mini i maksi suknje niskog struka, svedeni krojevi i odela koji elegantno prate liniju tela, jednobojne pastelne tkanine bez paterna, plavi dezeni, upadljive XL torbe, mrežaste ali i lepršave haljine. Staud ovom kolekcijom poručuje da upoznamo budućnost mode osvrnuviši se na prošlost.

Staud nije samo brend, već modna filozofija. Prilika da se istaknete i izrazite svoju autentičnu ličnost kroz modu. To je umetnost koja vas čini živim u svetu stila. Kada oblačite Staud, nosite nešto više od odeće – nosite priču, umetnost, nosite sebe.

Celu ponudu istražite na njihovom zvaničnom sajtu ovde.

Foto: Promo

POVEZANE VESTI