Sportske sandale sezone potpisuje Chloé

Tekst: Maja Bunčić

Tihi luksuz u svetu obuće ovog leta nosi naziv: Hurricane XLT2.

Napravljena u saradnji sa Tevom, originalnim kreatorom sportske sandale, Hurricane XLT2 model reinterpretira legendarni dizajn Teve sa prepoznatljivim dizajnerskim pristupom modne kuće Chloé . Izrađene od recikliranog poliestera sa čičak trakama i sportskim đonom, ove pre svega udobne sandale, spajaju slobodu kretanja sa dinamičnim dizajnom.

Chloé logo nalazi se na gornjem delu širom površine na trakama inspirisanim Woody linijom, dok se dizajnerski detalji ogledaju u karakterističnom šavu na tkanini i ulošku. Laka i komforna struktura pogodna je za sve aktivnosti – od svakodnevnog nošenja do festivala, izleta i planinarenja.

Zato nije nimalo iznenađujuće što je baš Katie Holmes prva prošetala ovaj na prvi pogled basic, a zapravo vrlo statement komad obuće. Glumica je nedavno fotografisana na ulicama Njujorka, kako nosi najnoviji model u crno-beloj kombinaciji boja.

U svom maniru Katie je neobavezni street style šik iznela u vidu stajlinga sa lepršavom belom maxi suknjom, oversize sivim džemperom sa V-izrezom, slojevitim ogrlicama i svojom trenutno omiljenom torbom: Totême T-Lock, nenametljive komade uz koje se Hurricane XLT2 model savršeno uklopio.

Teva je poznata (i voljena) po svojim modelima poznatim i kao „dad sandals“, te u  sa čuvenom francuskom modnom kućom, ova kolaboracija ljubiteljima uličnog stila sada nudi novu dimenziju funkcionalne obuće. Popularni model Hurricane XLT2  redizajniran je i sa novim trakama od recikliranog poliestera, a dostupan je u tri stila: krem i crno, crno i belo, kao i u duginim bojama sa platformom i pink đonom.

Foto: Promo

POVEZANE VESTI