SPA po svetskim standardima u srcu Beograda- Zone Private Health Club

Tekst: Ivona Lekan

Raj za telo, melem za dušu. Otkrivamo vam luksuznu oazu zdravlja i lepote čija savršena arhitektura osvaja, a ekskluzivne usluge zadovoljavaju standarde najzahtevnijih hedonista.

Od gradske buke, zagađenja, obaveza i brzog tempa savremenog života, svima je potreban predah. A ukoliko tragate za predahom koji će vam pružiti nesvakidašnji doživljaj i to u samom centru Beograda, Zone Private Health Club je pravo mesto za vas.

Spoj spa hedonizma i sportske rekreacije, holistički i integrativni pristup koji obuhvata savetovanje, koučing i konstantno praćenje vašeg napretka, kao i najekskluzivniji tretmani, učiniće da se vaš um opusti, telo napuni energijom, a duša ispuni zadovoljstvom.

Vrhunski spa & wellness doživljaj

Na mestu koje predstavlja suptilan spoj moderne arhitekture i dizajna možete uživati u rekreaciji, najsavremenijim saunama, parnom kupatilu na više od 70 m2, bazenu, masažama i nezi lepote po najvišim svetskim standardima.

Uz veliki bazen, teretanu sa najsavremenijim fitness spravama, prostranu aerobik salu, cardio boxing, body sculpting i pilates, savremeno projektovane svlačionice, beauty room, solarijum i bogate spa sadržaje kao što su đakuzi, finska, bio i herbal sauna, tursko kupatilo, elixir bar i sala za odmor, ljubazno osoblje će vam pomoći da izaberete tretmane koji su prilagođeni vašim individualnim željama i potrebama.

Sve na jednom mestu

Odlazak na nekoliko mesta kako bi završili trening, opustili se u spa centru ili uradili manikir, ume da bude naporan i oduzima dosta vremena. Zone Private Health Club poseban je upravo po svom integrativnom i personalizovanom pristupu, te ćete ovde dobiti sve što vam je neophodno kako bi se osećali i izgledali dobro.

Razni tretmani lica i tela, frizerske i kozmetičke usluge, lash corner i spray ten, samo su neke od usluga koje ova luksuzna oaza zdravlja i lepote nudi. Posebno mesto zauzima i veliki izbor vrhunskih masaža, a mi vam savetujemo da ne propustite Relax, Antistress, Deep Tissue i Aroma therapy masažu. Pored standardnih, ovde možete uživati u posebnim luksuznim masažama kao što su Candles, Hot batteries, Royal, Glow skin, Shells i Volcanic stones.

Tu su i masaže namenjene vašim individualnim potrebama kao što su masaže za trudnice i žene u laktaciji, anticelulit i anti-aging masaže, kao i detox i tretmani za oblikovanje tela.

Kako mogu da rezervišem?

Jedinstvena oaza zdravlja i lepote za koju malo ljudi zna, nalazi se na adresi Kneza Miloša 46 u sklopu luksuznog kompleksa Kneza Miloša Residence, sa obezbeđenim parkingom.

Jedinstveni užitak za telo i dušu u elegantnom prostoru uređenom po ugledu na tradicionalnu japansku kulturu i najviše evropske i svetske standarde možete rezervisati ovde, a dodatne informacije o svim uslugama potražite ovde.

Foto: Promo

POVEZANE VESTI