Savršen dodatak vašem enterijeru – Spoj stila i funkcionalnosti uz Samsung televizore

Tekst: Milena Veselinović

Dom u kojem živimo oslikava naše preferencije i jedinstveni stil, a još kada spojimo efikasnost i udobnost, imamo dobitnu kombinaciju na koju možemo biti ponosni.

Govoreći jezikom modernog vremena,  televizor nije samo koristan uređaj za gledanje raznovrsnog sadržaja, već i ključni element koji može definisati krajnji izgled vaše dnevne sobe. Iz tog razloga, Samsung Neo QLED 4K televizori od 98 inča i Samsung OLED od 77 inča, predstavljaju savršeni spoj praktičnosti i dizajna koji će obogatiti vaš enterijer.

Novi samsung televizor

Bioskopsko iskustvo u udobnosti vašeg doma uz Samsung Neo QLED 98’’

Zamislite da svoj omiljeni film možete doživeti na drugačiji način, uz kućni bioskop koji vam je dostupan u svakom momentu. Upravo to vam pruža Samsung Neo QLED 4K televizor zapanjujuće veličine od 98 inča. Uz veličanstveni ekran i savremenu tehnologiju prikaza boja koja će vam dočarati svaki detalj, ovaj uređaj stvara vizuelni spektakl koji će ispuniti vaša čula i prostor. Na oduševljenje korisnika ovde su se našle udružene napredna Quantum Dot tehnologija, Neural Quantum Processor 4K, i veštačka inteligencija koja poboljšava izgled sadržaja niže rezolucije. Cela ova moćna postavka daje živopisne boje i vrhunsku jasnoću slike, zahvaljujući kojima ćete se potpuno prepustiti sadržaju koji gledate. Ovaj uređaj ima integrisanu Real Depth Enhancer funkciju koja prikazuje dubinu slike na identičan način na koji je vide naše oči, pružajući očaravajući doživljaj za svakog korisnika. U zavisnosti od ambijenta, postoji mogućnost prilagođavanja osvetljenosti ekrana, jer Samsung Neo QLED 4K televizori dolaze sa ugrađenom Eye Comfort funkcijom, što dodatno poboljšava performanse. Dolby Atmos tehnologija zvučnika i Q-Symphony funkcija emituju perfektno sinhronizovan zvuk. Minimalistički dizajn i tanak okvir, olakšavaju uklapanje u različite stilove enterijera, bez obzira da li preferirate moderni ili klasični šarm. Detaljnije o ovom uređaju možete saznati na linku ovde.

Neo QLED 98

Impresivni doživljaji gledanja sadržaja na Samsung Neo OLED 77’’

Ako želite idealnu ravnotežu između atraktivnog, ali minimalističkog dizajna i vrhunskih performansi, Samsung OLED TV od 77 inča je pravi izbor za vas. Hvaljena OLED tehnologija daje mogućnost gledanja izražajnih boja i naglašenog kontrasta, stvarajući atmosferu u kojoj ćete uživati. Moramo istaknuti da uz podršku 4K rezolucije i HDR10+ tehnologije, svi detalji prikazane slike biće kristalno jasni, a boje vibrantne i spektakularne. Uklopiv u svaki enterijer, tankog okvira i jednostavnog dizajna, Samsung OLED izvršiće elevaciju doma i biće perfektan dodatak dnevnoj sobi. Ovaj televizor dolazi sa brojnim zanimljivim karakteristikama koje pružaju beskrajne mogućnosti za zabavu sa porodicom ili prijateljima. Svaki trenutak koji provedete u udobnosti vašeg doma uz omiljeni film, seriju ili sportski događaj, biće pravo uživanje. Više o Samsung Neo OLED 77’’ televizoru saznajte na linku.

Transformišuća svakodnevica uz pouzdan uređaj

Pored fantastičnih spomenutih karakteristika, Samsung televizori su i izuzetno sigurni uređaji. Zahvaljujući Knox platformi, svi osetljivi podaci su apsolutno zaštićeni od zloupotreba, tako da ne morate imati strah od gubitka lozinki. Još jedna u nizu prednosti koje ćete imati uz Samsung aparate, jeste mogućnost integrisanja i povezivanja više uređaja preko SmartThings opcije. Bezbednost je u svakom momentu glavni prioritet koji korisnicima omogućava ujedno i zadovoljavajuće personalizovano iskustvo koje prati njihove potrebe.

Samsung je svojim prezentovanim novitetima još jednom pokazao sposobnost da omiljeni televizor za gledanje sadržaja transformiše u bitan element koji će definisati estetiku i funkcionalnost vašeg doma. Uz vrhunsku sliku i zvuk, ovaj estetski dodatak oplemeniće vaš prostor. Integracija tehnologije u dom može odjeknuti na najpozitivniji način, ispunjavajući sve potrebe savremenog stila života.

Foto: Promo

POVEZANE VESTI