Rose de Mai Prelude ’24: Proleće u znaku elegancije i praktičnosti

Tekst: Milena Veselinović

Smeši nam se dolazak proleća, zajedno sa pričama o obnovi i transformaciji, a u koje se savršeno uklapa nova kolekcija Prelude ’24 domaćeg brenda Rose de Mai.

Ovaj brend ponosno se ističe svojim slow fashion pristupom, pažljivo gradeći put do srca svojih korisnika, nudeći ne samo modne dodatke nego i komade sa dušom. Ova linija torbi predstavlja svež dah proleća u svetu modnih aksesoara, noseći sa sobom obećanje novih početaka i besprekorne elegancije. U centru kolekcije nalazi se Credo Tote, torba koja simbolizuje univerzalnost i praktičnost, osmišljena da bude verni saputnik svake žene kroz različite faze njenog dnevnog ritma.

Snaga kreativne vizije

Rose de Mai, sa svojim predanim timom kreativaca, predvođenim osnivačicom, modelom i inspiracijom Anom Sekulić, prelazi granice obične mode te stvara artikle koji su odraz dubokih vrednosti i posvećenosti trajnosti. Njihova modna filozofija nije samo izbor, već način života, koji odražava svest o važnosti održivosti, etičke proizvodnje i lične povezanosti sa onim što nosimo. Zajedničkom vizijom uspeli su da uhvate suštinu moderne ženstvenosti – snagu, samopouzdanje i prilagodljivost.

Stil koji traje

Predstavljanjem novih boja za već poznate modele, Rose de Mai naglašava svoju posvećenost kontinuitetu i prepoznatljivosti, dok istovremeno donosi svežinu koja prati trenutne modne tokove. Kroz ovu kampanju, brend ne samo da slavi raznolikost ženskih uloga, već i podstiče prihvatanje i ljubav prema sopstvenoj jedinstvenosti. „Prelude ‘24“ više je od nove kolekcije – to je manifest savremene žene koja vrednuje kvalitet, funkcionalnost i estetiku.

Kroz ovu prolećnu kampanju, Rose de Mai slavi život u svim njegovim oblicima – od najtiših trenutaka introspekcije do burnih talasa avanture. Kao pionir slow fashion pokreta u našem regionu, Rose de Mai podseća da moda nije samo ono što nosimo, već i kako to nosimo – sa svesti, poštovanjem i ljubavlju prema sebi i svetu oko nas. „Prelude ‘24“ je poziv da zastanemo, udahnemo svežinu proleća i kročimo u novu sezonu sa stilom koji traje.

Photography & creative direction @franjomatkovic
Video @miomirmilic
Styling @studio.l.v.p
Ass. Stylist @teo.dora.vujic
Makeup @dutinalaura
Hair @majastanisic.hairstylexpert
Model @cilukes @__jsmanagement
Shot @studiobgd

Foto: Promo

POVEZANE VESTI