Relais & Châteaux – aplikacija za prave hedoniste

Tekst: Milena Veselinović

Da li ste znali da u svoj telefon možete spakovati fantastično izrađen katalog najekskluzivnijih restorana i hotela na svetu koji su spremni da budu dodati na vašu bucket listu?

Predstavljamo vam Relais & Châteaux, aplikaciju koja će vam proširiti vidike i koju cene svi iskonski hedonisti.

Relais & Châteaux je udruženje luksuznih hotela i restorana koji se nalaze u individualnom vlasništvu. Trenutno imaju oko 580 članova u 68 zemalja na pet kontinenata. Pretežno su zastupljeni u Evropi, ali tržište se razvija ka Severnoj Americi, Aziji i Africi.

Aplikacija koju su sa posebnom pažnjom izradili, nudi mogućnost da za tren oka uronite u pravu avanturu i istražite raznovrsnu ponudu restorana, hotela, ali i privatnih vila i ličnih kuvara, kao i da doživite nezaboravna iskustva na tom putovanju. Jedan pogled na najatraktivnije lokacije i već ćete u mislima pakovati svoje kofere i pasoš.

Za oko nam je zapao srednjevekovni zamak Amberly Castle na jugu Engleske, koji kao da poziva na putovanje kroz vreme. Za ljubitelje romantičnijih podneblja, kamenih vila i toplije klime, tu je A Quinta da Auga Hotel & Spa, smešten na severozapadu Španije u Santiago de Compostela, koji nudi pravo iskustvo tradicionalne galicijske kuhinje i originalna sezonska jela.

 Zaljubljenike u Italiju privući će ponuda Antica Corona Reale restorana, savršenog mesta za gurmane. Na bogatoj listi zanimljivih evropskih restorana nalazi se i Bülow Palais u Drezdenu, čiji glavni šef kuhinje Sven Vogel, priprema savremenu, kosmopolitsku hranu orijentisanu na korišćenje svežih sezonskih sastojaka i sa sjajnim izborom za vegetarijance. Azurne vode Bahama i poseta Tiamo rezorta nešto su na šta niko ne može ostati imun.

Kada pristupite aplikaciji selektujte svoju primarnu ideju, bilo da vam je potrebna inspiracija za naredno putovanje, konkretna preporuka hotela, restorana ili privatnih vila koje se mogu rentirati u celini.

Osnovna verzija aplikacije je besplatna, bogata raznovsnim sadržajem, a ako želite da imate posebne pogodnosti prilikom rezervacija, onda je potrebno da budete registrovani korisnik. Specifičnosti po kojima se Relais & Châteaux izdvaja su sledeće:

  • Možete pronaći najbliže hotele i fine dining restorane prema vašoj geolokaciji ili zadatim parametrima;
  • Iskoristite popuste, insajderske ponude i mogućnosti produženih odmora tokom promotivnih perioda;
  • Direktno bukirajte svoj ostanak u nekom od predloženih hotela ili pronađite inspiraciju za planiranje narednog putovanja uz korisne savete;
  • Interaktivna mapa olakšava korisničko iskustvo i pretragu, pa ćete ubrzo biti na korak od vašeg odmora snova;
  • Otkrijte šarm mnogih neistraženih destinacija, vila, zamaka, hotela, kao i jedinstvenu ponudu namenjenu pravim gurmanima.

Aplikacija Realais & Châteaux je dostupna na Google Play Store kao i App Store.

Foto: Relais & Châteaux

POVEZANE VESTI