Puderi koje stavljamo na 11:11 listu ove jeseni

Tekst: Milena Veselinović

Da li ste primetili da vaš omiljeni letnji puder sada deluje previše suvo ili čak naglašava teksture koje ste pokušali da sakrijete?

Jesen je prelazni period i zahteva adaptaciju proizvoda za negu. Ovo je sezona kada puder ne treba samo da prekrije nesavršenosti, već i da neguje, zaštiti i naravno, učini da izgledate besprekorno. Pridružite nam se dok za vas kreiramo listu pudera za ovu zanimljivu, ali zahtevnu sezonu.

Kako do idealne teksture?

Za razliku od prozirnih opcija koje su obično tolerantnije ako boja, završetak ili tekstura nisu potpuno usklađeni, pronalaženje adekvatnog pudera pune prekrivne moći može biti izazovnije. Jednostavno rečeno, ove formule se više ističu na koži, što znači da je posebno važno da pronađete onu koja najbolje odgovara vašem tenu i tipu kože. Pre svake aplikacije, nanesite hranljivu kremu nakon koje ćete dodati prajmer na kritične zone na licu.

11:11 izbor:

DIOR Backstage Face & Body Foundation – lagana hidratantna formulacija i mogućnost nadogradnje prekrivne moći.

Chanel Fond de Teint Revitalisant – odličan za sve tipove kože, naročito suvlju. Hidrira, ima zaštitnu funkciju i daje licu blistavu završnicu.

Maybelline Super Stay 24h – prozračna formula obogaćena vitaminom C koju ćete najbolje aplikovati beauty blenderom.

Make Up For Ever HD Skin – nadogradiva tekstura koja se brzo blenda na licu i nudi prirodan, besprekoran finiš tokom 24h.

Charlotte Tilbury Beautiful Skin Foundation – dugotrajna formula obogaćena hijaluronskom kiselinom, srednje pokrivne moći i prirodne završnice.

Westman Atelier Vital Skincare Dewy Foundation Drops – hidratantan i potpuno cruelty free proizvod, ujednačava ten, poboljšava teksturu kože, elastičnost i podstiče blistavost. 

Makeup by Mario SurrealSkin™ Foundation – namenjen svim tipovima kože, za postizanje ujednačenog tena koji će biti postojan tokom celog dana.

Odabir pravog pudera ume da bude zahtevan zadatak jer taj proizvod nije samo kozmetički dodatak, već alat koji vam omogućava da svoj ten predstavite u najboljem svetlu. Sa našom pažljivo selektovanom listom, vaša koža će biti spremna ne samo da se suoči sa izazovima hladnijih dana, već i da zablista u punom jesenjem sjaju.

Foto: Promo

POVEZANE VESTI