Pronašli smo pudere koji su otkriće ove sezone

Tekst: Milena Veselinović

Sezona pred nama biće obeležena mnoštvom proizvoda koje su brendovi pripremili. Bilo da nas muči problem neujednačenog tena, proširenih pora, suvlje kože, fleka na licu, you name it, rešenje postoji.

Pronaći izuzetan puder koji će ispratiti potrebe kože nije lak proces, ali smo mi ushićeno prelistali aktuelnu ponudu i istražili šta najviše obećava.

Besprekorna saten završnica

Iako lansiran još u 2000.godini ovaj Armani puder uspeva da se održi na konkurentnom tržištu. Nije tajna ni da ga Meghan Markle voli. Krase ga prirodan, svileni finiš, lagana tekstura i široka paleta dostupnih nijansi. Obožavamo ga i mi!

Najbolja drogerijska ponuda

Kako igde krenuti bez L’Oreal tečnih pudera? Ovaj proizvod vas neće previše udariti po džepu, namenjen je normalnoj i suvoj koži, a daje srednje do potpuno prekrivanje. Za masnokošce postoji mat varijanta.

Ujednačavajući pigmenti

Pre nego što izustite ’’ali to je krema’’, imamo da vam kažemo da je ovaj proizvod u rangu pudera budući da ima dobru pigmentaciju i efektno ujednačava ten. NARS Pure Radiant Tinted Moisturizer ima SPF30, dermatološki je testiran i preporučuen kao nekomedogen.

My skin but better

Većina žena preferira ultra tanke formulacije koje koriguju suptilne nedostatke i ne zapušavaju pore. Upravo je Glossier Perfecting Skin Tint otkriće na tom polju. Obogaćen je glicerinom i dijamantskim prahom koji posvetljava kožu.

Bez efekta maske

Potpuno prekrivanje neretko izaziva zapušavanje pora, ali uz Hourglass Vanish Seamless Finish tečni puder uspećete da sakrijete sve, pa čak i greške iz prošlosti ali bez osećaja da ste se našminkali u drugu osobu.

Foto: Promo

POVEZANE VESTI