Prada beauty je novi luxury brend koji dolazi

Tekst: Milena Veselinović

Dugo su kružile glasine da će modni brend Prada lansirati svoju kozmetičku liniju, a priča se obistinila prošle nedelje kada smo napokon svedočili otvaranju novog poglavlja u ovom uzbudljivom beauty svetu.

Globalni make-up artist i kreativni direktor Prada Beauty, Lynsey Alexander otkriva da je po prvi put u kreiranju nove kozmetičke linije korišćena ’’phygital’’ forma. Inovacija se sastoji u tome što su proizvodi osmišljeni od strane kreativnog direktora Lynsey koja je u saradnji sa tehnologijom najviše klase, oličenom u digitalnoj šminkerki Ines Alpha, formulisala proizvode koji će odgovoriti na sve potrebe koje naša koža ima.

Vođeni idejom koju je plasirala Miuccia Prada, o spajanju nesavršenih elemenata kojima će dodeliti princip lepote, kreirali su skincare liniju kao i pravo make-up savršenstvo koje čine palete senki za oči od četiri boje, ruževi za usne, puderi za ujednačavanje tena i postizanje glowy izgleda kože. Pakovanja su luksuzna i elegantna, u kombinaciji srebrnih i zlatnih tonova uz praćenje prepoznatljivog Prada logo trougla koji je zaštitni znak mnogih komada ovog brenda. Boje su nosive u svim prilikama a kombinacije nijansi dodatno su izdvojile ovaj brend.

Prada skincare

Ova linija broji svega četiri proizvoda za negu, ali verujemo da će se u mesecima koji dolaze dopuniti novim skincare proizvodima vrednim pažnje. Za sada su tu Augmented Skin Cleanser čistač za lice, Augmented Skin Face krema za hidrataciju, Augmented Skin Serum i predopadljivi mint balzam za negu usana. 

Kolekcija šminke

U paleti ima 26 ruževa različitih nijansi od jarko crvenih do nežnih nude tonova, svi su mat završnice i nanose se precizno zbog specifičnog trouglastog oblika karmina na vrhu. Njihova cena će biti 42$. Postoji 6 kombinacija paleti senki za oči čija će cena biti 74$, a tečni puder Prada Beauty Reveal Skin Optimizing Foundation koštaće 56$ i dolazi u 33 nijanse koje će pristajati svakom tenu. 

Foto: Prada beauty

POVEZANE VESTI