Pleasing trilogija – Harry Styles predstavio nove parfeme oko kojih je već nastao hype

Tekst: Milena Veselinović

Kada pomislimo na Harryja Stylesa, neki od nas uzdahnu, neki se sete vrcave koreografije i sličnosti sa Mick Jaggerom, a kroz misli nam prolete popularni hitovi, šareni stil i harizma koja osvaja.

Ali, od prošle nedelje, Styles nam donosi nešto sasvim novo – mirisne note koje će nas voditi kroz njegov svet senzacija. Brend iza kojeg stoji, Pleasing, predstavlja tri neodoljiva parfema, stvorena da zadive naše čulo mirisa.

Mirisni potpis zvezde

Ovoga puta preskočićemo komentarisanje Harryjeve nove buzzcut frizure, i pokušaćemo da fokus zadržimo na novoj kolekciji koju čine tri parfema: Bright, hot, Rivulets i Closeness. Zamislite da tonete u san dok ležite na suncu. Kapci se nežno sklapaju, dok narandžasta boja iza vaših očiju polako transcendira u platno za vaš san. Uzbudljiva avantura je pred vama, dok vreme prolazi a vi leškarite sunčajući se u popodnevnom sanjarenju. Parfemi su povezani istraživanjem topline naših osećanja, posedujući kvalitete i sastojke koji će se zadržati na koži. Slojeviti su, razvijaju se tokom nošenja i obaviće vas poput toplog zagrljaja utehe.

Bright, hot: Sunčani zagrljaj

Prvi u kolekciji, Bright, hot je kao vreli poljubac sunca na koži. Top note šljive i duvana se prepliću sa kedrom, vanilom, ekstraktima irisa i morskim akordima, stvarajući očaravajući amberski miris. Poput opuštenog popodneva pod suncem, ovaj parfem je esencija mirisne sreće.

Rivulets: Ples svetlosti i senki

Rivulets je poput iskričave šetnje kroz svetlo i senke. Sa gornjim notama ambrette semena, limuna i crnog bibera sa Madagaskara, ovaj cvetno-sveži amber parfem vodi nas kroz slojeve intime i elegancije. Zamislite kako svetlost igra kroz vaš prozor, nežno vas milujući toplinom čistih čaršava.

Closeness: Intimni trenuci u bočici

Završavajući ovu seriju parfema, Closeness je zamišljen kao snažni zagrljaj u staklenoj boci. Moćan i jednostavan, sa notama australijskog roze bibera, semena šargarepe, bambusa, kardamoma i čistih čaršava, ovaj drvenasto-mošusni miris evocira intimnost dodira. On je noćni ples, tajna šaputana pod mesečinom.

Višeslojne kompozicije za dodir novih doživljaja

Styles ne samo da je kreirao mirise, već i doživljaje koje će njegovi fanovi, a sigurni smo, i širi krug poštovalaca želeti da isprobaju. Svi parfemi u Pleasing kolekciji predstavljaju putovanje kroz vreme, prostor i sećanja. Oslikavaju iskrene priče i emotivne pejzaže koji nas pozivaju da otključamo dubine naših čula. Uz Pleasing, Harry Styles nas vodi kroz neistraženi, lični svet mirisa, gde svaki pogled otkriva novu dimenziju našeg bića.

Svi Pleasing parfemi su dostupni online Pleasing.com

Foto: Promo

POVEZANE VESTI