Otkrivamo kako mirišu najnoviji Loewe parfemi za dom sa aromom lešnika i pečurki

Tekst: Milena Veselinović

Da li je na pomolu revolucija kućnih mirisa, saznaćemo uskoro, a brend Loewe mogao bi predvoditi trend drugačijih osveživača za prostor.

Odmaknite se od prevaziđenih tonova vanile, sandalovine, mošusa, cimeta i đumbira jer ako je suditi po aktuelnim novotarijama koje možemo videti u beauty i lifestyle industriji, pečeni lešnici i sveže pečurke su novi hit. Upravo se u tome sastoji nova ponuda brenda Loewe. Uz svaki miris koji je pripremio, Loewe vodi u drugi svet i unosi inovativnu energiju u vaš dom. Nakon uspešne kampanje Botanical Rainbow koja je slavila konekciju života i prirode, sada nas smelo vodi korak dalje u udoban vrt u blizini.

Izvanredna kombinacija luksuza i prirode

Kada je u pitanju kreiranje atmosfere koja će biti specifična za vaš dom, mirisi mogu igrati ključnu ulogu. Dizajnirani od strane kreativnog direktora Jonathana Andersona i parfimerke Nurie Cruelles, najnoviji dodatak fragrance liniji su Loewe Mushroom room spray i Roasted Hazelnut Home fragrance. Kolekciju prate i mirišljava sveća sa aromom pečuraka čija cena za manju veličinu iznosi 120$, kao i ona sa pečenim lešnikom čije veće pakovanje košta 245$. Ideja je potekla iz bogatog mirisa jestivih Portobello pečuraka, koje odišu zemljanim notama za koje se veruje da donose mir, relaksaciju i inspiraciju u vaš dom. Sa druge strane, aroma pečenih lešnika budi nostalgične asocijacije na kulinarske čarolije, stvarajući toplo i prijatno okruženje koje će vas opustiti. Mirisi su dostupni u više mililitraža, a uz njih postoje i difuzeri za prostor i držači za sveće.

Iako se ovi proizvodi svrstavaju u kategoriju za uređenje doma, saršeno se uklapaju sa prethodnim kolekcijama koje je Loewe nudio. Inspirisani elementima prirode, Earth Eau de Parfum iz 2022. godine, donosi note tartufa u svoju cvetno-mošusnu kombinaciju. Podsećamo vas da je ova modna kuća izazvala pravu senzaciju kada je protekle sezone kreirala miris baziran na aromi listova paradajza i vinove loze.

Inovativno i drugačije od svega do sad viđenog, Loewe se vešto igra čulnim senzacijama i donosi novu inspiraciju u vaš dom. Odvažite se da budete autentični i svoju originalnost preslikajte i na vaš životni prostor!

Foto: Promo

POVEZANE VESTI