Otkrijte brend Source Unknown – Dominacija maksimalnog minimalizma

Tekst: Eleven eleven

Društvene mreže diktiraju modne trendove koji pulsiraju u njihovom ritmu, a svaki novi brend koji se entuzijastično pojavi nada se da će biti primećen i izboriti se za svoju poziciju pod medijskim reflektorima.

Postoji jedan koji zaslužuje posebnu pažnju, i zato vam sada otkrivamo Source Unknown, destinaciju za ljubitelje sofisticiranog minimalizma koji prkosi sezonskim popularnim komadima. Od svog osnivanja u martu 2020. godine, Source Unknown uspeva da privuče modne entuzijaste koji žude za jedinstvenošću ali po pristupačnijim cenama.

Duh globalne mode

Source Unknown nije samo online prodavnica, već kultno mesto koje skladno spaja estetiku istočnoazijskih i evropskih dizajnera. Osnivačica, Chloe Shim, koristi svoje bogato iskustvo i poznavanje nezavisnih brendova kako bi svojim kupcima ponudila garderobu koja je istovremeno pristupačna ali izgleda nalik mnogo skupljim brendovima i odiše quiet luxury momentom. Source Unknown nudi odeću koja je vizuelno privlačna i funkcionalna, stvorena za svakodnevno nošenje bez pravljenja kompromisa na račun stila.

Kako jedan brend postaje popularan – Autentičnost na prvom mestu

U društvu gde se originalnost ceni više nego ranije, Source Unknown se ističe kroz jedinstvene detalje i moderne siluete svojih proizvoda. Njihova popularnost kod nas raste zahvaljujući Instagram influenserkama poput Erne Saljević, Svetlane Bjelan i Une Krlić, koje fantastično kombinuju njihove komade. Proizvodi kao što su blejzeri sa naglašenim naramenicama, asimetrični kardigani, oversized pantalone i plisirane suknje, postali su neizostavni deo garderobera svake modno osvešćene osobe.

Minimalizam sa karakterom

Od upadljivih blejzera, preko Mary Jane baletanki, do neobičnih haljina i kaputa, svaki komad osmišljen je da odražava balans između trenutnih traženih krojeva ali i bezvremenosti. Materijali su pažljivo odabrani kako bi omogućili lako kombinovanje u dnevnim i večernjim prikama i udobnost, dok su krojevi dizajnirani tako da laskaju ženskoj figuri, istovremeno zadržavajući osećaj unikatnosti i svežine.

Source Unknown je uspeo da se izbori da bude shvaćen kao brend koji znači više od modne etikete. Pristupačan luksuz i umetnost minimalizma – ne prestaje da intrigira i inspiriše svoje poklonike, što ga čini jednim od najzanimljivijih novih igrača na globalnoj modnoj sceni.

Foto: Promo

POVEZANE VESTI