Nezaobilazni aksesoar za glavu koji ćemo obožavati ovog leta – predstavljamo vam njeno veličanstvo, svilenu maramu

Tekst: Jovana Ristić

Ove sezone jedan elegantan aksesoar postaje nezaobilazan dodatak u garderobi svake modne entuzijastkinje.

Leto 2024. donosi sa sobom modni povratak koji će nas sve oboriti s nogu. Da, radi se o svilenoj marami.

Upravo su svilene marame kroz istoriju simbolizovale glamur i sofisticiranost. Od kraljica do holivudskih zvezda, ovaj aksesoar je uvek bio sinonim za eleganciju. Kroz vremena kada su ih nosile ikone poput Audrey Hepburn i Grace Kelly, pa sve do današnjih modnih diva kao što su Jennifer Lawrence i Hailey Bieber, svilene marame su prešle dug put, ali su zadržale svoju bezvremensku privlačnost.

Zašto ih volimo?

Priznaćete, svilena marama nije samo modni dodatak – ona je izraz stila i individualnosti. Njena svestranost je ono što je čini tako posebnom. Bilo da idete u romantičnu šetnju pariskim ulicama, ili se opuštate na egzotičnoj plaži, ili se vozite u nekom kabriletu na Amalfi obali, svilena marama se savršeno uklapa u svaki ambijent! Odlična za zaštitu kose od sunca ili vetra, marama je praktičan izbor za tople letnje dane. Iako je funkcionalna, ona ne gubi na stilu, pružajući vam onaj poseban dodir elegancije gde god da se nalazite. Osim toga, možete je nositi na mnogo različitih načina – kao traku za kosu, oko vrata, kao detalj na torbi ili čak kao top. Svaki stil nosi svoju priču i daje vam priliku da izrazite svoju kreativnost.

Ugledajte se na glamurozne dive nekadašnjeg Holivuda, ponesite svoju maramu ovog leta na plaži, u šetnji, ili inspiraciju potražite u Hailey Bieber ili Rihanni i privežite maramu preko kačketa. Spojite boho i urbano – pustite mašti na volju! Za vikend izlet u prirodi, jednostavno privežite maramu oko vrata ili je iskoristite kao traku za kosu. Ležerni stil je idealan za trenutke opuštanja, a vaša marama biće it detalj svakog outfita za koji se opredelite.

Ovog leta, neka svilena marama bude vaš izbor za svaki trenutak – bilo da istražujete urbane metropole, opuštate se na plaži ili uživate u prirodnim lepotama. Njena versatilnost i bezvremenski šarm osiguraće vam da uvek izgledate sofisticirano i moderno.

Foto: Promo

POVEZANE VESTI