Modna inspiracija – Seth Rogen

Tekst: Milena Veselinović

Majstor komedije, poznat po svojoj sposobnosti da nas nasmeje kroz uloge simpatičnih, ali pomalo neodgovornih likova, nedavno se pojavio u novom svetlu.

Njegov prepoznatljiv stil odevanja na ekranu i van njega postao je pravi hit, dokaz da i komičari mogu imati izražen smisao za modu koji prkosi očekivanjima. Otkrivamo zašto nam je interesantan komičar Seth Rogen.

Simpatični dečko iz komšiluka

Sredinom 2000-ih, Rogen je ušao u naše živote kao glumac sa ogromnim talentom za tumačenje simpatičnih propalica čija sposobnost da nas nasmeje nadoknađuje njihov ograničeni intelektualni kapacitet. Ali, nakon što je poslednju deceniju proveo u ulogama kompetentnijih figura poput Stevea Wozniaka i van ekrana producirajući velike hitove poput Amazonove serije The Boys, Rogen se vratio onome što bi se moglo smatrati njegovom idealnom ulogom kroz seriju Platonic. Tu igra Willa, četrdesetogodišnjeg pivara i skoro razvedenog muškarca koji pokušava da obnovi svoj život, izbegavajući što je moguće više odgovornosti. Upravo ovaj prekid dovodi do ponovnog oživljavanja njegovog (potpuno platonskog) odnosa sa bivšom najboljom prijateljicom Silvijom (Rose Byrne), majkom koja pokušava da se oslobodi monotonije života. Zaplet kakav ni ne naslućujete!

Stil u svetu komedije

Za razliku od prethodnih Rogenovih likova, Will pokazuje interes za svoj izgled i stil, što je rezultat kako finansijskog uspeha tako i želje da ostane mladolik. Rogen je tokom promocije serije na svom Instagram nalogu @sethrogen gde ga prati preko 10 miliona ljudi, delio fotografije omiljenih outfita, privlačeći pažnju svojim šarenim čarapama, šeširima i vezenim majicama. Privatno je njegov stil poslednjih godina inspirisan modnim transformacijama i eksperimentisanjem. Osim što se istakao kao komičar, autentični pristup oblačenju, praćenje trendova i upućenost u popularne brendove, čine ga još atraktivnijim za tabloide.

Rogen, koji otvoreno iskazuje svoju ljubavi prema estetici, u slobodno vreme se bavi keramikom i vajanjem. Sa poslovnim partnerom Evanom Goldbergom, pokrenuo je brend Houseplant, inspirisan legalizacijom kanabisa, nudeći visokokvalitetne proizvode za dom. Interesovanja koja uključuju keramiku, fokusiraju se na izradu jedinstvenih predmeta sa njegovim karakterističnim „gloopy“ glazurama.
Od uloga nezaboravnih ljubimaca publike do modnih uspeha, Seth Rogen nas je oduševio svojom sposobnošću da se preobrazi i unese novi dah u svet komedije i mode, neplanirano postajući modna inspiracija. Umesto klasičnog stila komičara, on nam donosi spoj kreativnosti, sofisticiranosti i razigranosti. Primer je kako talenat i kreativnost mogu oblikovati jedinstveni stil koji nadilazi očekivanja.

Foto: Promo

POVEZANE VESTI